Uitgebreide verzorging tijdens de Vierdaagse Nijmegen met het Pluspakket

Wil je tijdens de Vierdaagse gebruik maken van uitgebreide verzorging? Met het Pluspakket kun je gebruik maken van de KWBN Rustpost én het VIP-gedeelte met extra verzorging.

Wil je tijdens de Vierdaagse gebruik maken van uitgebreide verzorging? Dan is er het Pluspakket.

De informatie hieronder is van 2018. Vanaf het voorjaar van 2019 lees je hier alles over het Pluspakket tijdens de Vierdaagse Nijmegen in 2019.

Voordelen KWBN Vierdaagse Pluspakket

Het Vierdaagse Pluspakket kost voor KWBN-leden €32. Als KWBN-lid heb je automatisch toegang tot het voorste gedeelte van de KWBN Rustpost. Daar ontvang je iedere dag gratis snacks en kun je gebruik maken van spierverzorging. Met het Vierdaagse Pluspakket heb je recht op extra voordelen:

  • Iedere dag een heerlijke maaltijd met een flesje drinken
  • Extra verzorging door gediplomeerde masseurs
  • Overdekte zitplaatsen
  • Blarenservice door het Rode Kruis
  • Extra toiletten

Als je dit Vierdaagse Pluspakket vóór 1 juni bestelt, kom je in aanmerking voor 1 van de 25 Lowe Alpine heuptasjes t.w.v. € 59,95.

Loop je met een wandelmaatje?

Dit jaar is het mogelijk om als KWBN-lid maximaal twee extra Pluspakketten af te nemen voor introducées (niet-leden), bijvoorbeeld voor jouw wandelmaatjes. Normaal betaalt een niet-lid €42 voor een Pluspakket. Dit is nu slechts €37. Hieraan is geen KWBN-lidmaatschap verbonden.

Afhalen Pluspakket

Op zondag 15 juli of maandag 16 juli kun je bij de stand van KWBN op start- en finishlocatie ‘De Wedren' het Vierdaagse Pluspakket afhalen. Dit pakket bevat de speciale button die tijdens de Vierdaagse toegang geeft tot de KWBN Rustpost en het VIP-gedeelte. Zorg ervoor dat je deze button tijdens de Vierdaagse zichtbaar draagt. Het Pluspakket wordt uitgereikt op vertoon van de ledenpas of geldige legitimatie.

Update 29 juni 2018: het Pluspakket is uitverkocht


Bekijk alle ledenvoordelen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?