Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Ontvang bij aankoop van de leukste agenda voor oma's en opa's 2022 een gratis logeertasje

Leden van de KWbN ontvangen bij hun bestelling het logeertasje met inhoud gratis.

CR Header | /wandelvoordeelpas-leuksteagenda

Met veel liefde hebben vijf actieve vrouwen deze vrolijke en praktische weekagenda gemaakt. Speciaal voor alle oma’s en opa’s die trots zijn op hun grootouderschap en graag betrokken zijn bij het leven van hun kleinkinderen. Het is een unieke weekagenda geworden met een handige ringband en uitklapflappen. Elke week en maand tref je een leuke suggestie, weetje, knutseltip of activiteit aan om samen met (klein)kinderen, familie of vrienden te ontdekken. Ook leuk om cadeau te geven.

Leden van de KWbN ontvangen bij hun bestelling het logeertasje met inhoud gratis én betalen geen verzendkosten.

Hoe ontvang je het ledenvoordeel?

Je ontvangt het logeertasje door de agenda te bestelling via de speciale bestellink. De bestellink vind je op de websitepagina waarvan alle KWBN-leden het adres hebben ontvangen bij verzending van de Wandelvoordeelpas.*

Als KWbN-lid kun je op deze pagina de agenda zonder het cadeau bestellen

Nog geen lid van KWbN?

Klik op deze link om je aan te melden als KWbN-lid, zodat je met de Wandelvoordeelpas bij bestelling van ‘de leukste agenda voor opa’s en oma’s’ het gratis logeertasje cadeau krijgt. Natuurlijk kun je de agenda ook bestellen als je geen lid bent van KWB\bN (zonder het cadeau). Dit kan via deze link.

* Heb je het adres van de websitepagina niet meer? Vraag deze dan op per e-mail: info@kwbn.nl. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en je lidmaatschapsnummer (deze staat op je Wandelvoordeelpas). Bellen kan ook op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar: 024 - 365 55 75. Zorg dat je bovenstaande gegevens bij de hand hebt.