Minimaal €1 korting op KWBN-wandeltochten

Het is genieten tijdens de vele wandeltochten georganiseerd door KWBN-lidorganisaties. En leden krijgen minimaal €1 korting!

Het is genieten tijdens de vele wandeltochten georganiseerd door KWBN-lidorganisaties. Variërend van de grote evenementen - zoals de Vierdaagse Nijmegen, Airborne Wandeltocht en Rode Kruis Bloesemtocht – tot de populaire lokale wandeltochten die je vaak op een verrassende manier laten kennismaken met je eigen omgeving. Met ruim 1.500 tochten is er voor elk wat wils.

Flink oplopend wandelvoordeel

Met de Wandelvoordeelpas krijg je op de door KWBN-lidorganisaties georganiseerde tochten minimaal €1 korting. Neem je deel aan meerdere tochten in een jaar, dan kan dit voordeel flink oplopen!

Korting op Vierdaagse

De kortingsbedragen verschillen per evenement. KWBN-leden krijgen minimaal €1 voordeel, maar bij deelname aan de Vierdaagse Nijmegen en de Vierdaagse Apeldoorn krijg je zelfs €5 korting op het inschrijfgeld. Kijk op www.wandel.nl/wandelagenda voor het complete overzicht van evenementen. Hier vind je ook links naar de websites van de organisaties. Vele vermelden hierop welke korting ze bieden aan KWBN-leden.

Hoe krijg je korting?

De verwerking van de korting verschilt per organisator. Hoef je voor een wandeltocht niet vooraf in te schrijven, toon dan je Wandelvoordeelpas aan de inschrijftafel. Kun je wel vooraf online inschrijven, dan moet je vaak je lidmaatschapsnummer invullen bij jouw gegevens. Of je moet je Wandelvoordeelpas tonen bij de start. Neem je Wandelvoordeelpas in ieder geval altijd mee naar een wandeltocht.
Meer interessant ledenvoordeel

Bekijk alle ledenvoordelen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?


Direct naar de Wandelagenda