€20 korting op Vierdaagse Nijmegen-arrangement van Oad

Neem je deel aan de Vierdaagse Nijmegen en zoek je een sfeervol onderkomen? Of wil je als bezoeker het evenement van dichtbij meemaken? Boek dan je verblijf op het cruiseship MS Carmen en overnacht op de Waal, op korte afstand van de start/finishlocatie. Voor KWBN-leden met €20 korting!

Speciaal voor Vierdaagsedeelnemers en -bezoekers stelt Oad het Vierdaagse Nijmegen-arrangement samen. Boek 5 of 6 dagen op het luxe cruiseschip MS Carmen op de Waal. Hoe beter proef je de sfeer van de Vierdaagse en de bijbehorende feesten?

Foto: Joris Voeten Foto: Joris Voeten

Speciaal arrangement voor Vierdaagse deelnemers

De MS Carmen meert aan aan de Waalkade, op korte afstand van de start/finish van de Vierdaagse Nijmegen. Bij het samenstellen van het arrangement is aan alles gedacht. Zo is een vroeg ontbijt inbegrepen en kun je tijdens het ontbijt een lunchpakket samenstellen voor onderweg. Ook een late check-out is voorzien. Bij het boeken heb je de keuze tussen een 1- of 2-persoonshut. Je kunt kiezen tussen 5 of 6 overnachtingen. Lees meer op de website van Oad.

Hoe krijg je korting?

Ben je lid van KWBN? Boek je reis via de website van Oad. Vul tijdens jouw reservering bij stap 1 'Extra's' je lidmaatschapsnummer in en je ontvangt € 20,- korting per persoon op het arrangement. Je lidmaatschapsnummer vind je op jouw Wandelvoordeelpas.


Bekijk alle ledenvoordelen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?


Boek direct met korting jouw Vierdaagse Nijmegen-arrangement bij Oad