€5 korting op Vierdaagse Nijmegen en Apeldoorn

Bij vele wandelaars staan ze op hun bucketlist: de Vierdaagse Nijmegen en de Vierdaagse Apeldoorn. Ga jij één van deze tochten (of allebei) dit jaar lopen? Als KWBN-lid krijg je maar liefst €5 korting!

Of het nu je eerste keer is, of je bent een doorgewinterde Vierdaagseloper … De Vierdaagse Nijmegen en Apeldoorn blijven uniek in hun soort. Beleef het spektakel in Nijmegen, maak deel uit van het 46.000-koppige wandellegioen. Of ga voor de rust en geniet van de wonderschone natuur in Apeldoorn. Welk van de twee evenementen je ook loopt, als KWBN-lid krijg je een flinke korting op het inschrijfgeld.

Vierdaagse Nijmegen

De 103e Vierdaagse Nijmegen is van 16 t/m 19 juli 2019. Het is het grootste meerdaagse wandelevenement van de wereld. Vier dagen lang lopen deelnemers uit binnen- en buitenland 30, 40 of 50 kilometer door het mooie gebied in en om Nijmegen. In iedere doortochtplaats is het een groot feest.

Inschrijven is mogelijk via de website van het evenement: www.4daagse.nl. Vanaf januari 2019 vind je daar meer informatie over de inschrijfprocedure. Als KWBN-lid ben je
verzekerd van €5 korting.

Vierdaagse Apeldoorn

De 66e editie van de Vierdaagse Apeldoorn is van 9 t/m 12 juli 2019. De Groenste Vierdaagse van Nederland staat bekend om haar prachtige en rustige routes door geweldige natuurgebieden. Je kunt vier dagen deelnemen, maar ook één, twee of drie dagen wandelen behoort tot de mogelijkheden. Inschrijven is vanaf half januari 2019 mogelijk via de website van het evenement: www.4daagseapeldoorn.nl. Als KWBN-lid ben je verzekerd van €5,- korting.

Hoe krijg je korting?

Schrijf je vooraf in en vermeld bij je gegevens je lidmaatschapsnummer. Voorinschrijven is met name bij de Vierdaagse Nijmegen van belang omdat het niet mogelijk is op de dag van de start nog in te schrijven. Ook kan het zijn dat er, bij meer inschrijvingen dan plaatsen, geloot moet worden. Als lid van KWBN ben je niet verzekerd van een deelnamebewijs, dus houd de website www.4daagse.nl in de gaten, zodat je tijdig inschrijft.
Ook voor de Vierdaagse Apeldoorn kun je vooraf inschrijven. Het is ook mogelijk op de dag van het evenement nog aan te melden. Neem in dat geval je Wandelvoordeelpas mee om korting te krijgen.Bekijk alle ledenvoordelen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?


Lees meer over deze evenementen