Korting op de Shoefresh schoenverfrisser

Nooit meer last van stinkende wandelschoenen met de Shoefresh Schoenverfrisser. Met de Wandelvoordeelpas ontvang je 5 euro korting op de aanschafprijs.

Voorkom voetproblemem: zorg goed voor je schoenen

Onze kleding, ondergoed en sokken doen we in de wasmachine, maar onze schoenen niet. Je voeten zitten de hele dag warm afgesloten in je schoenen en produceren gemiddeld 250 ml. zweet per dag. Deze warme, vochtige omgeving is ideaal voor schimmels en bacteriën. Deze zorgen ervoor dat schoenen gaan stinken en kunnen ook voetschimmel en kalknagels veroorzaken.  Met de Shoefresh kun je nu ook je schoenen reinigen én drogen, dus wassen zonder water.

Verfrissen in twee stappen

Shoefresh is de schoenverfrisser die reinigt én droogt. Het enige wat je moet doen, is de schoenen op de houders plaatsen. Het programma start en stopt vervolgens automatisch. Binnen een half uur zijn je schoenen fris en droog.

Stap 1: reinigen

De schoenen worden gereinigd door middel van Active Oxygen technologie. Actieve zuurstof (ozon) pakt schimmels en bacteriën aan die de stank veroorzaken.

Stap 2: drogen

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen met warme lucht van 40 ºC. Dit is net iets warmer dan je lichaamstemperatuur en 100% veilig voor je schoenen. Dit in tegenstelling tot het drogen van schoenen bij de verwarming, kachel of met een föhn.

De Shoefresh schoenverfrisser

  • Verwijdert nare geuren effectief, pakt schimmels en bacteriën aan.
  • Droogt schoenen binnen een half uur.
  • Is geschikt voor (wandel)schoenen, laarzen, scheenbeschermers, handschoenen en helmen.
  • Start automatisch (zodra je je schoenen op de houders plaatst).
  • Het programma is volledig naar eigen wens in te stellen.

Hoe krijg je de korting?

Met je Wandelvoordeelpas krijg je 5 euro korting op de aanschafprijs van de Shoefresh schoenverfrisser. Ga naar www.shoefresh.eu en bestel hier via de webshop de Shoefresh schoenverfrisser. Vul bij het afrekenen van je bestelling de kortingscode in. Deze code vind je op de websitepagina waarvan alle leden het adres ontvingen bij de verzending van de Wandelvoordeelpas. Daarnaast krijg je nu de kans om de Shoefresh schoenverfrisser twee weken te proberen. Zie www.shoefresh.eu/nl/proberen voor meer informatie.

Meer interessant ledenvoordeel

€5 korting op Vierdaagse Nijmegen en Apeldoorn
Minimaal €1 korting op KWBN-wandeltochten
Verdien je contributie terug met Oad (t.w.v. €28,50)
Gratis toegang KWBN Rustpost tijdens de Vierdaagse Nijmegen

Bekijk alle ledenvoordelen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?