Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Korting op fotografie cursus van professioneel fotograaf

Wil jij de mooiste foto’s leren maken tijdens een wandeling? Neem dan deel aan de fotografie cursus van professioneel fotograaf Linda Verweij. Op deze pagina lees je meer over de korting.

CR | Header /korting-fotografiecursus
Fotograaf Linda Verweij
Fotograaf Linda Verweij

Mijn naam is Linda Verweij en ik ben professioneel fotograaf. Ik deel graag mijn ervaring met jou tijdens wandelingen in de natuur, enthousiast, gedreven en op een toegankelijke manier.  

Het fotograferen kan zowel met je telefoon als met een camera. Tijdens onze wandelingen luister ik naar jouw vragen en laat ik je grote sprongen vooruit maken in de fotografie. Daarbij kijken we naar licht, plaatsing van je onderwerp, instellingen, houding, hoe je spontaniteit creëert en nog veel meer. Vervolgens geef ik je tips en leuke opdrachten, want al doende leer je. Ook gaan we geregeld met thema’s aan de slag.

De groep bestaat uit maximaal 7 personen waarbij je volop persoonlijke aandacht, tips en uitdagende opdrachten krijgt.

Kosten

Eenmalige wandeling: van €79,95 naar €49,95. Pakket (3 maanden, 2 wandelingen per maand): van €179,95 naar €149,95.

Aarzel niet, schrijf je in en dan zie ik je snel!

Hartelijke groet, Linda Verweij.

Meld je hier aan

Hoe krijg je de korting?

Al lid van KWbN?

Als je lid bent van KWbN, dan heb je bij jouw Wandelvoordeelpas een brief met de link naar onze speciale ledenpagina ontvangen. Op deze pagina vind je de kortingscode van deze fotografiecursus. Heb je deze brief niet meer? Stuur dan even een mail naar info@kwbn.nl.

Nog geen lid van KWbN?

Meld je aan en krijg de Wandelvoordeelpas met behalve deze korting bij deze fotografiecursus nog veel meer voordelen! Klik op deze link om lid te worden van KWbN.