Korting op compressiekousen van STOX Energy Socks

Voorkom vermoeide benen en spierpijn na een intensieve wandeltocht met de compressiekousen van STOX Energy Socks. KWBN en STOX Energy Socks zijn een samenwerking gestart. Als lid van KWBN profiteer je hierdoor in de maand januari van 25% introductiekorting op de wandelcollectie van STOX Energy Socks.

Partnership

STOX Energy Socks maakt hoogwaardige medische modieuze sokken die bijdragen aan een betere gezondheid. Voor wandelaars heeft STOX een speciale wandelcollectie ontwikkeld waarmee je nog meer plezier uit wandelen kunt halen. ‘Het is onze missie om iedereen zich zo fit en vitaal mogelijk te laten voelen. Wandelen draagt bij aan een gezonde levensstijl en daarom zijn we vanaf nu official supplier van KWBN’, vertelt STOX Energy Socks over de samenwerking.

Werking van Energy Socks

De compressiekousen van STOX Energy Socks bevorderen de bloedsomloop en voeren afvalstoffen sneller af vanuit je benen. Je hebt hierdoor minder vermoeide, zware en opgezwollen onderbenen tijdens het wandelen.

Het dragen van STOX Energy Socks leidt tot minder spierpijn en tot een sneller herstel na inspanning. Doordat de afvalstoffen in je benen beter worden afgevoerd, voel je je beter. Tijdens meerdaagse wandeltochten ga je de volgende dag dus weer fit op pad.

Wandelcollectie

STOX Energy Socks heeft verschillende type sokken voor verschillende doelgroepen: Daily, Sports, Travel en Medical. In de categorie ‘Sports’ komt STOX Energy Socks nu met een nieuwe wandelcollectie. De Outdoor Socks van STOX bieden optimale ondersteuning op de juiste plaatsen en stabiliseren je enkels, schenen en kuitspieren.

Dankzij het verdikte voetbed en verlaagde hielstuk voorkom je blaren tijdens het lopen. Extra bijkomstigheid is dat je onderbenen beschermd worden tegen schrammen van laag hangende takken. De sokken zijn gemaakt van merino wol vanwege de temperatuur regulerende eigenschappen.

25% korting met de Wandelvoordeelpas

Als KWBN-lid krijg je met je Wandelvoordeelpas in de maand januari 25% introductiekorting op je eerste bestelling uit de wandelcollectie van STOX Energy Socks. De specifiek voor wandelen ontwikkelde collectie is online verkrijgbaar op de site van STOX Energy Socks. Hoe krijg je de korting? Geef bij je bestelling de speciale kortingscode op. Deze code vind je op de speciale ledenpagina op Wandel.nl. In de brief die bij je Wandelvoordeelpas zat vind je het adres naar de ledenpagina. Als je deze brief niet meer hebt, mag je ook een mail sturen naar redactie@wandel.nl om de kortingscode op te vragen.

Ga naar de wandelcollectie van STOX Energy Socks

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?