15% korting op No Sweat cederhouten inlegzolen

Heb je last van vochtige opgezwollen voeten bij het lopen? Ruiken jouw wandelschoenen niet zo fris? De cederhouten inlegzolen van No Sweat bieden de oplossing. En voor jou als KWBN-lid met een korting van 15%!

Met de cederhouten inlegzolen van No Sweat ben je voorgoed af van de geur van zweetvoeten. Bestel de inlegzolen en krijg als KWBN-lid 15% korting!

Voorkom voetproblemen

Naast het oplossen van geurproblemen, helpen de No Sweat inlegzolen andere voetklachten voorkomen zoals voetschimmel, eczeem en blaren. Ook gaat door het gebruik van de cederhouten zolen de binnenkant van je schoenen langer mee.

Hoe werken de No Sweat cederhouten zolen?

De No Sweat cederhouten zolen zijn 1.3mm dun. Je staat dus niet 'hoger' als je de zolen in je schoenen doet. De zolen bieden geen steun of pronatie. De cederhouten inlegzolen vormen zich al na een paar minuten lopen naar jouw binnenzool en voet.

Optimaal effect

Gebruik voor het meest optimale effect de zolen in nieuwe schoenen. Bij schoenen die al lang in gebruik zijn zonder de cederhouten inlegzolen zal het effect minder zijn. Om de No Sweat cederhouteninlegzolen in goede conditie te houden, is het belangrijk na het wandelen de schoenen goed te laten rusten en de zolen te laten 'ademen'. Behalve in wandelschoenen, kun je de inlegzolen natuurlijk ook in uw gewone schoenen gebruiken. Het is wel verstandig om per paar schoenen een paar cederhouten inlegzolen te hebben. Het regelmatig wisselen van de inlegzolen verhoogt de kans op beschadiging van de zolen.

Hoe krijg ik korting?

Wil jij de No Sweat cederhouten inlegzolen proberen? Of ben je al een fervent gebruiker? Bestel dan nu jouw paar! Als KWBN-lid krijg je met je Wandelvoordeelpas 15% korting. Ga naar www.nosweat.nl/inlegzolen. Kies de juiste maat en klik op 'bestel'. In de volgende stap kun je de KWBN kortingscode invullen (deze vind je op de websitepagina waarvan alle leden het adres ontvingen bij de verzending van de Wandelvoordeelpas)*. Vul hier de kortingscode in en de korting wordt automatisch verrekend.

* Heb je het adres van de websitepagina niet meer? Vraag deze dan op per e-mail: info@kwbn.nl. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en je lidmaatschapsnummer (deze staat op je Wandelvoordeelpas). Bellen kan ook op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar: 024 - 365 55 75. Zorg dat je bovenstaande gegevens bij de hand hebt.

Ook handig: 'hat liners'

Heb je tijdens het wandelen in warme omstandigheden wel eens last van zweet dat in je ogen loopt? De nieuwe 'hat liners' van No Sweat bieden dan een uitkomst. Je kunt ze bevestigen aan ieder type hoofddeksel.

Als KWBN-lid krijg je met je Wandelvoordeelpas behalve op de cederhouten zolen ook 15% korting op de 'hat liners' van No Sweat. Je gebruikt hiervoor dezelfde kortingscode als voor de zolen. Ga naar www.nosweat.nl/hat-liners om ze te bestellen.
Bekijk alle ledenvoordelen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?


Bestel de No Sweat cederhouten inlegzolen


Dit vinden de gebruikers:

C. den Bakker: "Wandelen is onze grote hobby. In het dagelijks leven valt het erg mee, maar tijdens het wandelen zweten mijn voeten ernstig. Met deze inlegzooltjes loopt het veel prettiger, vooral omdat de voeten droog blijven."

Sophie Uitslag: "Ik ben super blij en zeer tevreden met de cederhouten inlegzolen. Aanvankelijk bestelde ik ze met gemengde gevoelens, zou zo'n dun houten zooltje echt de oplossing zijn voor mijn heftige en pijnlijke voetschimmel? Heb daar jaren last van gehad, zodanig dat ik nauwelijks schoenen aan kon en ik beperkt was in het wandelen, wat ik heel graag doe. Allerlei zalfjes gehad maar nooit kwam ik er echt helemaal van af. Sinds paar jaar gebruik ik in al m'n schoenen de zooltjes en..... heb er geen last meer van!!! Ze zijn hun prijs dus dubbel en dwars waard. Als je ze goed gebruikt gaan ze bij mij ook behoorlijk lang mee! Ik kan ze iedereen aanbevelen en doe dat ook in mijn omgeving."