€20 korting op cursus Wandelsportbegeleider

Wil je meer doen met jouw liefde voor wandelen? Anderen helpen ook te genieten van deze gezonde vrijetijdsbesteding? Van je hobby wellicht wel je beroep maken? Neem dan deel aan de cursus Wandelsportbegeleider, voor leden met de Wandelvoordeelpas met €20 korting.

Voor iedereen die meer wil met wandelen, die op een professionele manier bezig wil zijn met zijn hobby, ontwikkelde KWBN  in samenwerking met het CIOS opleidingen Wandelsportbegeleider en Allround Wandelsport Instructeur. De eerste stap naar een verantwoorde ondersteuning van wandelaars is de cursus Wandelsportbegeleider. Deelname kost voor leden met de Wandelvoordeelpas slechts €65 in plaats van €85.

Wandelaars motiveren

Tijdens de eendaagse cursus Wandelsportbegeleider leer je om op een verantwoorde manier wandel – of trainingsgroepen te begeleiden. Je krijgt oog voor de beperkingen en behoeften van de deelnemers en leert daarop in te spelen, zodat je hen motiveert regelmatig de wandelschoenen aan te trekken.

Plezier en veiligheid

Ervaren docenten leren je om groepen op een plezierige en veilige manier te begeleiden. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Beweegmotieven/Gezondheidseffecten
  • Wandeluitrusting
  • Wandeltechniek
  • Warming up/cooling down
  • Wandeltraining eenvoudige opdrachten
  • Veilig wandelen

De cursus wordt op verschillende momenten in het jaar op verschillende plaatsen gegeven.

Hoe krijg je korting?

Kijk op de website van KWBN voor meer informatie en om je aan te melden. Vermeld bij aanmelding dat je lid bent van KWBN en de korting wordt automatisch verrekend. Let op! Ben je aangesloten bij een lidorganisatie, dan ontvang je nog €10 extra korting. Vermeld in dat geval op het inschrijfformulier van welke vereniging je lid bent.


Bekijk alle ledenvoordelen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?


Lees meer over het trainingsaanbod van KWBN