Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

€5 korting op Vierdaagse Nijmegen en Apeldoorn

Bij vele wandelaars staan ze op hun bucketlist: de Vierdaagse Nijmegen en de Vierdaagse Apeldoorn. Ga jij één van deze tochten (of allebei) dit jaar lopen? Als KWBN-lid krijg je maar liefst €5 korting!

Of
Of

Of het nu je eerste keer is, of je bent een doorgewinterde Vierdaagseloper … De Vierdaagse Nijmegen en Apeldoorn blijven uniek in hun soort. Beleef het spektakel in Nijmegen, maak deel uit van het 46.000-koppige wandellegioen. Of ga voor de rust en geniet van de wonderschone natuur in Apeldoorn. Welk van de twee evenementen je ook loopt, als KWBN-lid krijg je een flinke korting op het inschrijfgeld.

Afbeelding 1 | €5 Korting Op Vierdaagse Nijmegen En Apeldoorn

Vierdaagse Nijmegen

De 104de Vierdaagse Nijmegen staat gepland voor 20 t/m 23 juli 2021. Het is het grootste meerdaagse wandelevenement van de wereld. Vier dagen lang lopen deelnemers uit binnen- en buitenland 30, 40 of 50 kilometer door het mooie gebied in en om Nijmegen. In iedere doortochtplaats is het een groot feest. Als KWBN-lid ben je verzekerd van €5 korting.

Update december 2020: Op dit moment is vanwege de coronacrisis nog niet duidelijk of en in welke vorm de Vierdaagse Nijmegen kan doorgaan. Houd hiervoor de website van de Vierdaagse Nijmegen in de gaten.

Vierdaagse Apeldoorn

De 67e editie van de Vierdaagse Apeldoorn staat gepland voor 13 t/m 16 juli 2021. De Groenste Vierdaagse van Nederland staat bekend om haar prachtige en rustige routes door geweldige natuurgebieden. Je kunt vier dagen deelnemen, maar ook één, twee of drie dagen wandelen behoort tot de mogelijkheden. Als KWBN-lid ben je verzekerd van €5,- korting.

Wandelaars op Vierdaagse van Apeldoorn

Update december 2020: Op dit moment is vanwege de coronacrisis nog niet duidelijk of en in welke vorm de Vierdaagse Apeldoorn kan doorgaan. Houd hiervoor de website van de Vierdaagse Apeldoorn in de gaten.

Hoe krijg je korting?

Schrijf je vooraf in en vermeld bij je gegevens je lidmaatschapsnummer. Voorinschrijven is met name bij de Vierdaagse Nijmegen van belang omdat het niet mogelijk is op de dag van de start nog in te schrijven. Ook kan het zijn dat er, bij meer inschrijvingen dan plaatsen, geloot moet worden. Als lid van KWBN ben je niet verzekerd van een deelnamebewijs, dus houd de website www.4daagse.nl in de gaten, zodat je tijdig inschrijft.
Ook voor de Vierdaagse Apeldoorn kun je vooraf inschrijven. Het is ook mogelijk op de dag van het evenement nog aan te melden. Neem in dat geval je Wandelvoordeelpas mee om korting te krijgen.