Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

€20 korting op Vierdaagse Nijmegen-arrangement van Oad

Neem je deel aan de Vierdaagse Nijmegen en zoek je een sfeervol onderkomen? Of wil je als bezoeker het evenement van dichtbij meemaken? Boek dan je verblijf op het cruiseship MS Carmen en overnacht op de Waal, op korte afstand van de start/finishlocatie. Voor KWBN-leden met €20 korting!

Foto: Joris Voeten
Foto: Joris Voeten

Speciaal voor Vierdaagsedeelnemers en -bezoekers stelt Oad het Vierdaagse Nijmegen-arrangement samen. Boek 5 of 6 dagen op het luxe cruiseschip MS Carmen op de Waal. Hoe beter proef je de sfeer van de Vierdaagse en de bijbehorende feesten?

Speciaal arrangement voor Vierdaagse deelnemers

De MS Carmen meert aan aan de Waalkade, op korte afstand van de start/finish van de Vierdaagse Nijmegen. Bij het samenstellen van het arrangement is aan alles gedacht. Zo is een vroeg ontbijt inbegrepen en kun je tijdens het ontbijt een lunchpakket samenstellen voor onderweg. Ook een late check-out is voorzien. Bij het boeken heb je de keuze tussen een 1- of 2-persoonshut. Je kunt kiezen tussen 5 of 6 overnachtingen.

Afbeelding 1 | €20 Korting Op Vierdaagse Nijmegen Arrangement Van Oad

Hoe krijg je korting?

Ben je lid van KWBN? Boek je reis via de website van Oad. Vul tijdens jouw reservering bij stap 1 'Extra's' je lidmaatschapsnummer in en je ontvangt € 20,- korting per persoon op het arrangement. Je lidmaatschapsnummer vind je op jouw Wandelvoordeelpas.