Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

15% Korting op wandelstokjes

Voorkom dikke vingers tijdens het wandelen door wandelstokjes te gebruiken. Bestel ze nu en krijg als KWBN-lid een mooie korting.

Header | 15% Korting Op Wandelstokjes

Veel wandelaars krijgen na een tijdje lopen dikke en stijve vingers. En dat kan vervelende gevolgen hebben. Pijn en soms zelfs het uitvallen van spieren of andere blessures. De oorzaak is niet helemaal duidelijk. Een gangbare theorie is dat wandelen de hartslag en dus de bloedcirculatie versnelt. Door de opeenhoping van het bloed worden de vingers dikker. Heb je hier last van? Dan zijn wandelstokjes een mooie oplossing. En met de Wandelvoordeelpas koop je deze extra voordelig!

Geen dikke handen meer

Bestel je wandelstokjes op www.wandelgemak.nl en ontvang 15% korting. Wandelen met wandelstokjes zorgt ervoor dat je geen dikke handen meer krijgt! De bloedcirculatie blijft gestimuleerd doordat:

  1. Je automatisch licht in de stokjes knijpt en je handen beweegt.
  2. Je gemakkelijker armbewegingen maakt waardoor je handen en het bovenlichaam meer bewegen.
  3. Je gemakkelijker in je loopritme komt en blijft.

Verbeter je houding

Maar wandelen met wandelstokjes heeft nog meer voordelen.

  1. Doordat je iets in je handen hebt loop je stabieler.
  2. Je loopt recht(er)op.

Lees hier ook de ervaringen van andere wandelaars.

Hoe krijg je korting?

Bezoek www.wandelgemak.nl voor meer informatie en om te bestellen. Geef bij het bestellen, als je op winkelwagen hebt geklikt, linksonder in het veld onder kortingsboncode, de code die je kunt vinden op de speciale ledenpagina*. Hiermee ontvangt je 15% korting.

* De link naar de speciale ledenpagina staat in de brief die je bij de Wandelvoordeelpas hebt ontvangen. Heb je deze brief niet meer? Stuur dan een mail met daarin je lidmaatschapsnummer naar info@kwbn.nl.

Afbeelding 1 | 15% Korting Op Wandelstokjes

Nog geen lid van KWBN?

Wil je de wandelstokjes met korting bestellen, maar ben je nog geen lid van KWBN? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden. Met de Wandelvoordeelpas kun je dan van deze en nog meer kortingen profiteren.