Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

15% korting op jouw verblijf in alle hostels van Stayokay

Stayokay heeft 20 unieke hostels op de mooiste plekjes van het land, waar je de mooiste wandelingen kunt maken. Met je Wandelvoordeelpas ontvang je 15 procent korting op een overnachting.

CR Header | /wandelvoordeelpas-stayokay

Voor prachtige wandelroutes hoef je echt niet buiten onze landgrenzen te gaan. Heuvel op, heuvel af door Zuid-Limburg of uitwaaien tijdens een wandelroute in de duinen? Nederland heeft zoveel te bieden. En Stayokay wil je dat graag laten zien!

Stayokay Terschelling

Stayokay heeft 20 unieke hostels op de mooiste plekjes van het land. De accommodaties zijn gemaakt voor diegenen die de omgeving écht willen ontdekken. Zo kan je bijvoorbeeld logeren op een duin op Terschelling, in een Noors Jachthuis midden in de Achterhoek of in een modern hostel middenin Nationaal Park de Biesbosch. De locaties van Stayokay zijn een uitvalsbasis voor de mooiste wandeltochten. Hierbij geven we je een paar mooie tips: 

Tip 1: Logeer in Stayokay Gorssel tijdens het bewandelen van een van de Klompenpaden. Dit zijn de mooiste wandelroutes over boerenland in de provincies Utrecht en Gelderland. 

Tip 2: Vele wegen leiden naar… de Sint Pietersberg Maastricht. Vanuit Stayokay Maastricht loop je er in een klein uurtje op en eenmaal gearriveerd, kan je genieten van een indrukwekkend uitzicht. 

Tip 3: We tippen je graag: Zuid-Kennemerland. Deze 3800 hectare ongerept groen vind je dicht bij Stayokay Haarlem. Sta oog in oog met Schotse Hooglanders (vanaf een veilig afstandje natuurlijk), maak wonderlijke foto’s bij het Vogelmeer en hike door de stuivende duinen. 

Tip 4: Winterwandelen in de natuur, in het midden van Nederland: dat kan op de Utrechtse Heuvelrug. Hier ontdek je talloze landgoederen, heuvelachtige bossen en indrukwekkende kastelen. En slapen? Dat kan bij Stayokay Utrecht-Centrum! 

Wat het extra leuk maakt, is dat de accommodaties van Stayokay niet alleen zijn gemaakt voor overnachtingen, het is juist een ontmoetingsplek voor mensen die net zo van de omgeving houden als jij.  

Stayokay Gorssel
Stayokay Gorssel - foto: Taco van der Werf
Stayokay Domburg
Stayokay Domburg, foto: Taco van der Werf

De gastvrije medewerkers van Stayokay staan voor je klaar om je de beste lokale tips te geven en na je avontuur kun je lekker relaxen in je eigen privé of gedeelde kamer: de keuze is aan jou. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en je kunt in de restaurants altijd een vorkje meeprikken. Of het nu gaat om een stevig ontbijt, een verantwoorde lunch of een gevarieerd diner. Bij Stayokay vinden ze het niet alleen belangrijk dat het goed smaakt, ook dat het goed vóélt. Steeds meer producten komen uit de streek en je hebt de keuze uit verantwoorde opties. Duurzaamheid heeft bij Stayokay volop de aandacht, niet alleen op je bord, maar ook in en zelfs rondom het hostel. Kom langs met je wandelpartner(s), met het gezin of ga voor een soloreis. Stayokay garandeert een heerlijke vakantie waarbij je naar huis gaat met nieuwe avonturen op zak.

Inhoud kortingscode

 • Boekperiode: heden - 15 april 2022
 • Verblijfperiode: heden - 15 april 2022
 • Hostels: alle 20 hostels
 • Kortingspercentage: 15% korting op een overnachting (excl.wikkelhuizen)
 • Maaltijd: Inclusief ontbijt (m.u.v. Stayokay Amsterdam Oost, Amsterdam Vondelpark, Amsterdam Stadsdoelen, Utrecht Centrum, Maastricht en Den Haag)
 • Uitsluitend boekbaar via: stayokay.com

 

Overige voorwaarden

 • Op basis van beschikbaarheid;
 • Niet i.c.m. met andere kortingen;
 • Niet geldig op officiële feestdagen;
 • Inclusief lakenpakket en exclusief toeristenbelasting en handdoeken;
 • Geldig tot maximaal 20 personen per boeking.
Afbeelding 4 | Stayokay

Hoe ontvang je de korting?

Gebruik bij jouw boeking via www.stayokay.com de speciale kortingscode. Deze code vind je op de websitepagina waarvan alle KWBN-leden het adres hebben ontvangen bij de verzending van de Wandelvoordeelpas.*

* Heb je het adres van de websitepagina niet meer? Vraag deze dan op per e-mail: info@kwbn.nl. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en je lidmaatschapsnummer (deze staat op je Wandelvoordeelpas). Bellen kan ook op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar: 024 - 365 55 75. Zorg dat je bovenstaande gegevens bij de hand hebt.

Ga naar de site van Stayokay

Nog geen lid van KWBN?

Wil je gebruik maken van de korting, maar heb je de Wandelvoordeelpas nog niet? Meld je dan aan als lid van KWBN, zodat ook jij van deze korting van Stayokay kunt profiteren. Klik hiervoor op onderstaande button.

Ik word lid van KWBN