Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

15% korting op gehele assortiment webshop Profeit

Profeit heeft in haar assortiment tal van producten die je van dienst zijn bij wandeltochten. Leden van KWbN krijgen met de speciale kortingscode op alle producten een vaste korting van 15%.

Header | /wandelvoordeelpas-profeit

'Eerste hulp op reis', dat is de slogan van webshop Profeit. de webshop biedt een ruim assortiment aan van gebruiksvriendelijke producten binnen de sport-, recreatie en outdoorwereld. Zo ook een tal van producten die van dienst zijn tijdens je wandelingen. Denk hierbij aan anti-insecten middelen, ehbo-sets, mini opvouwbare paraplu's en heupflessen. Ook heeft Profeit een heus 'veilig wandelen pakket' in het assortiment. Handig nu de donkere dagen zich weer aandienen.

Bekijk assortiment
/wandelvoordeelpas-profeit1

Veiligheid bij wandelen in het donker

Als de donkere dagen zich weer aandienen, zal je wat extra veiligheid en voorzorgsmaatregelen kunnen treffen wanneer je een avondwandeling gaat maken. Zelfs als je in het begin van de middag begint te wandelen zou het kunnen gebeuren dat je iets later thuiskomt dan gedacht. Het 'veilig wandel pakket' van Profeit bestaat uit producten die je veiligheid tijdens het wandelen bij schemering garanderen. Aangevuld met artikelen die altijd handig zijn tijdens je wandelingen. Inhoud: led hoofdlamp, reflectieband met led verlichting, reflectievest, zaklamp mini led, foot powder, mini opvouwbare paraplu, poncho, toiletbril cover.

 

Hoe ontvang je de korting?

Gebruik bij jouw bestelling via www.profeit.eu de speciale kortingscode. Deze code vind je op de websitepagina waarvan alle KWBN-leden het adres hebben ontvangen bij de verzending van de Wandelvoordeelpas.*

* Heb je het adres van de websitepagina niet meer? Vraag deze dan op per e-mail: info@kwbn.nl. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en je lidmaatschapsnummer (deze staat op je Wandelvoordeelpas). Bellen kan ook op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar: 024 - 365 55 75. Zorg dat je bovenstaande gegevens bij de hand hebt.

 
Ga naar de site van Profeit

Nog geen lid van KWBN?

Wil je gebruik maken van de korting, maar heb je de Wandelvoordeelpas nog niet? Meld je dan aan als lid van KWBN, zodat ook jij van deze korting van Profeit kunt profiteren. Klik hiervoor op onderstaande button.

 
Ik word lid van KWbN