Vertel over jouw wandelschoenen en win een paar schoenen van Xsensible

Heb jij een mooi verhaal of leuke anekdote over jouw wandelschoenen? Stuur ons jouw verhaal en maak kans op een paar waterproof wandelschoenen van Xsensible. Op deze pagina lees je hoe je meedoet.

Jouw wandelschoenen zijn voor jou als wandelaar natuurlijk onmisbaar. Ze brengen je over de mooiste wegen en paden en helpen je naar de eindstreep van jouw wandeldoel. Heb jij een mooi verhaal over jouw wandelschoenen? Heb je bijvoorbeeld iets bijzonders meegemaakt met jouw schoenen of wil je gewoon vertellen waarom jouw wandelschoenen voor jou onmisbaar zijn? Stuur ons dan jouw verhaal. De mooiste inzending wordt beloond met een paar waterproof wandelschoenen van Xsensible t.w.v. 199 euro. En natuurlijk krijgen de mooiste verhalen een plaats op Wandel.nl.

De Stretchwalker Hiking Stockholm van Xsenxible   De Stretchwalker Hiking Stockholm van Xsenxible

Wat kun je winnen?

Deze Hiking schoen (model Stockholm) van Xsensible (t.w.v. 199 euro) is een superlichte lage hikingschoen met de unieke Dry-X Waterproof Technology. De schoen is daarom perfect geschikt voor alle outdoor activiteiten. Mode en functionaliteit gaan hand in hand, met een combinatie van zeer flexibel, gewatteerd en ademend mesh materiaal. De zool is uitgevoerd met de unieke balans technologie van Xsensible Stretchwalker. Dit zorgt voor een natuurlijke en gezonde lichaamshouding bij elke activiteit. De robuuste zool zorgt tevens voor extra grip tijdens jouw wandelingen.

Hoe doe je mee?

Stuur jouw verhaal over jouw wandelschoenen voor 1 november 2020 naar redactie@wandel.nl. Zet in de onderwerpregel 'Wandelschoen'. De winnaar krijgt automatisch bericht.  

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?