Ontdek de wereld met de ANWB

De ANWB is er voor iedereen die er graag actief op uit gaat. Of je nu een weekend ontspannen gaat wandelen in eigen land of de wereld over reist voor een avontuurlijke trektocht. Samen met de ANWB kun je je goed voorbereiden zodat jij onbezorgd kunt gaan ontdekken.

Tekst en foto's: ANWB

Kom bij ons binnen wandelen

Net als reizen zit het wandelen in ons bloed. Het maakt voor ons niet uit wat voor een type wandelaar je bent. Kilometers maken op het Pieterpad of gewoon een blokje om in je eigen park. Eindeloos struinen over de Veluwe of liever dwalen door een oude binnenstad. Wat wandelaars gemeen hebben is het vinden van rust. Gewoon genieten van de buitenlucht, de natuur en de nieuwe indrukken. We helpen je graag op weg met inspiratie en advies.

Je kunt altijd terecht in één van onze 78 winkels voor deskundig advies over je uitrusting en over de rest van je voorbereiding. Die voorpret is tenslotte meteen al een deel van je volgende ervaring. Even geen tijd om de stad in te gaan? Bezoek dan onze webshop.

We delen graag onze kennis over bijvoorbeeld de vele unieke natuurgebieden in ons eigen land, nieuwe wandelroutes en handige tips waar je verder mee komt.

Alles voor een goede wandeling

Nieuwe wandelschoenen nodig? Of warme en waterafstotende kleding voor als het weer ineens omslaat? De ANWB heeft een breed assortiment om je van top tot teen klaar te maken voor je nieuwe ontdekkingstocht. Met ons eigen merk Human Nature creëren we elk seizoen nieuwe stijlvolle producten, ontworpen en getest voor het wisselvallige Nederlandse klimaat. Daarmee ben je klaar voor alles, wat het weer ook brengt.  

Naast schoenen en kleding hebben we uiteraard ook alle essentiële accessoires zoals rugzakken, kaarten en wandelgidsen, onderhoudsproducten en meer. Wandel gerust eens binnen, we staan voor je klaar.

Naar de website van de ANWB

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?