Wandeltrainersdag 2020

Ben jij wandeltrainer of leefstijlcoach en wil je jouw kennis en vaardigheden uitbreiden? Kom dan op zaterdag 28 maart 2020 naar de Wandeltrainersdag 2020 in Amersfoort. Je kunt deelnemen aan diverse workshops en je kunt natuurlijk andere wandeltrainers ontmoeten. Zet het alvast in je agenda!

De Wandeltrainersdag 2020 is voor wandeltrainers, maar ook voor fitnesstrainers en leefstijlcoaches. De dag wordt georganiseerd door Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) in samenwerking met de Stichting Running 20/20. Locatie is Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort.

Wat ga je doen?

Als deelnemer aan de Wandeltrainersdag 2020 kun je één inspiratiesessie en drie interactieve workshops volgen. Je mag zelf bepalen aan welke workshops je deelneemt. De organisatie zorgt voor een gevarieerd aanbod. Vanaf half januari 2020 vind je op deze pagina het volledige aanbod van de sessies en workshops. Via deze link vind je alvast het programma in hoofdlijnen.

Hoe doe je mee?

Wandeltrainers met een licentie van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) of Atletiekunie kunnen zich op dinsdag 28 januari 2020 inschrijven voor de Wandeltrainersdag. Voor overige gediplomeerde (wandel)trainers start de inschrijving op donderdag 30 januari 2020. Iedere workshop heeft een beperkt aantal plaatsen, dus wacht eind januari niet te lang met inschrijven. Er kunnen in totaal maximaal 400 deelnemers aan de Wandeltrainersdag 2020 meedoen.

Heb je vragen?

Heb je vragen over de Wandeltrainersdag 2020? Stuur dan een mail naar wandeltrainersdag@kwbn.nl. Binnenkort vind je op deze pagina meer info over het programma.

Lees meer over de opleidingen tot wandeltrainer van KWBN

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?