Wandeltrainersdag 2020 helaas afgelast

Update juli 2020: De Wandeltrainersdag 2020, die zou plaatsvinden op 3 oktober, is helaas afgelast. Alle deelnemers ontvangen het volledige inschrijfgeld uiterlijk binnen vier weken retour. In het voorjaar van 2021 is er een nieuwe Wandeltrainersdag!

Update juli 2020 - De Wandeltrainersdag 2020, die zou plaatsvinden op 3 oktober 2020 in Amersfoort, is helaas afgelast.

KWBN wil met de Wandeltrainersdag ruim 350 deelnemers een inspirerende en interactieve kennis- en netwerkdag bieden. De huidige omstandigheden, kabinetsbeleid, RIVM-richtlijnen en de mogelijkheden van de beoogde locatie staan ons dit echter niet toe. KWBN organiseert in het voorjaar van 2021 de volgende Wandeltrainersdag. Alle deelnemers aan de editie van 2020 ontvangen het volledige inschrijfbedrag binnen vier weken retour.

Op weg naar de Wandeltraininersdag 2021

Na de zomervakantie start KWBN met de voorbereidingen voor de Wandeltrainersdag 2021. Deze staat gepland voor april op een centraal gelegen locatie. De Wandeltrainersdag is er voor wandeltrainers, fitnesstrainers en leefstijlcoaches. Op deze dag kunnen deelnemers tijdens diverse workshops en lezingen hun kennis over wandeltraining uitbreiden en in contact komen met andere trainers en coaches. Zodra meer bekend is over de exacte datum en over het programma, melden we dit op deze pagina.

Lees meer over de opleidingen tot wandeltrainer van KWBN

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?