Wandelroutes in Noord-Holland

Wat zijn de mooiste wandelroutes en wandelgebieden in Noord-Holland? Lees de artikelen op Wandel.nl. Waar ga jij wandelen?

Artikelen over wandelroutes in Noord-Holland

Wandelroutes bij steden: Haarlem

Wandel.nl geeft je iedere week een overzicht van wandelroutes in de buurt van een stad. Vlakbij het strand en aan de rivier het Spaarne ligt Haarlem. Een stad met verschillende parken en recreatiegebieden, van duinen tot de polder.

Lees meer
Het Noord-Hollandpad: wandelen door een levensecht schilderij

Het Noord-Hollandpad van in totaal 284 kilometer brengt je door alle landschappen van de provincie Noord-Holland. Van boerenland en duinen op Texel tot bos en heide in Het Gooi. Regelmatig heb je het gevoel dat je door een levensecht schilderij wandelt.

Lees meer
Het vernieuwde Noord-Hollandpad: winters wandelen door Botshol

Ontdek deze winter het vogelrijke natuurgebied Botshol, een van de hoogtepunten van het vernieuwde Noord-Hollandpad. Deze route voert vanaf de vuurtoren van Texel naar de hoogste berg in ’t Gooi

Lees meer
Hollandse luchten boven het Noord-Hollandpad

Het Noord-Hollandpad van maar liefst 284 kilometer gaat langs water, molens, dorpjes, natuurgebieden en bollenvelden. Je kunt er genieten van typische Hollandse luchten boven een karakteristiek Hollands landschap.

Lees meer
Wandelroutes in Noord-Holland

Noord-Holland heeft prachtige gebieden voor de wandelaar. Van rustige duinen tot gezellige steden. Wandel.nl vertelt je waar je in Noord-Holland moet zijn voor een mooie wandeling.

Lees meer
10 verrassende wandelgebieden

Dat je kunt wandelen in gebieden als de Veluwe is bekend. Maar wist je dat je ook kunt wandelen langs hoogovens en veenlijken? Wandel.nl zet tien verrassende wandelgebieden voor je op een rij.

Lees meer
Wandelnetwerken per provincie

Is er een wandelnetwerk via knooppunten bij jou in de buurt? Wandel.nl zet de netwerken voor wandelaars per provincie op een rij.

Lees meer
Wandelen via wandelknooppunten

Met wandelnetwerken via knooppunten kun je als wandelaar alle kanten op. Hoe dat allemaal precies werkt? Wandel.nl legt het uit.

Lees meer
10 wandelroutes langs de Nederlandse kust

De kust van Nederland is een uitwaai- en wandelgebied met stip. Bovendien rijgen de nationale parken zich er zo'n beetje aaneen. Wandel.nl geeft 10 wandelroutetips.

Lees meer
10 wandelroutes op de Wadden

Wandelen op de Waddeneilanden? Er zijn maar weinig plekken met zoveel ruimte om je heen. Wandel.nl zet de 10 mooiste wandelroutes op een rijtje.

Lees meer
Dagwandeling Texel

De route start en eindigt in Den Hoorn. In deze route vind je de typisch Texels tuinwallen aan of, zoals de Texelaar zeggen, tuunwoaltjes.

Lees meer
Kennemerduinen

Deze route slingert door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, bestaand uit duinen, landgoederen en strand. Over de landgoederen Duin- en Kruidberg en Midden Herenduin wandel je richting Kennemerduinen en het strand.

Lees meer


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 4,95
Ledenprijs € 3,95
€ 11,95
Ledenprijs € 8,95

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?