Pelgrimeren kun je leren op het Gelukkigerwijspad

Wist je dat je voor een pelgrimstocht helemaal niet naar het buitenland hoeft te gaan? Het Gelukkigerwijspad ligt gewoon in Utrecht. Wie meer wil leren over pelgrimeren, kan in 2019 aan de wandel met een speciale coach.

Wandelcoach

Wandelen met een coach is niets nieuws. Wat wel nieuw is, is om dat te doen volgens de pelgrimsprincipes: omarm de eenvoud, heb vertrouwen in anderen, accepteer wat er op je pad komt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wilco Kruijswijk, grondlegger van het Gelukkigerwijspad, en zijn vrouw Janneke bieden coaching aan volgens de pelgrimsprincipes, individueel of in groepjes.

Je grenzen verkennen

Tijdens het pelgrimeren leerde Wilco zijn eigen grenzen ontdekken. Als je na een lange dag wandelen strompelend en uitgeput de eindstreep haalt, ben je misschien wel te ver gegaan. Zorg dat je aan het eind van de dag nog wat energie over hebt. De wandelcoaches putten uit eigen ervaring om jou de basisprincipes van een pelgrimstocht bij te brengen. Want pelgrimeren kun je leren.

Tip

Is pelgrimeren met een coach iets voor jou? In december 2018 en januari 2019 betaal je voor de coaching € 60 in plaats van €90. Zie www.gelukkigerwijspad.nl/oplopen.html en meld je aan met de code #EenFrisseStart. Kennismaken kan ook: Op 12 januari 2019 organiseren Wilco en Jannake een Proeverij.

Meer lezen over het Gelukkigerwijspad? In magazine Wandel.nl 5-2018 vind je meer informatie en een interview met Wilco Kruijswijk.


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 4,95
Ledenprijs € 3,95
€ 11,95
Ledenprijs € 8,95

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?