Vierdaagse: Marbella 4 Days Walking

Ontdek de onbekende kanten van Marbella tijdens de Vierdaagse van Marbella: Marbella 4 Days Walking.

In oktober is het prima wandelweer in Zuid-Spanje, niet te warm en zeker niet te koud. Ontdek samen met wandelaars uit de hele wereld de onbekende kanten van Marbella tijdens de vierdaagse van Marbella: Marbella 4 Days Walking.

Marbella 4 Days Walking: 8e editie, 11 t/m 14 oktober 2018

De achtste editie van de Vierdaagse van Marbella vindt plaats van 1 tot en met 14 oktober 2018. Het Parque de la Constitución, vlakbij het centrum van Marbella is het vertrekpunt voor de routes van 20 en 30 kilometer die u door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, 14 oktober, loop je over de Vía Gladiolo weer terug naar Parque de la Constitucíon waar je met luid gejuich begroet zult worden.

Je kunt alle vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke dag je mee wilt wandelen. Kortom, een leuke gelegenheid voor een vakantie!

Marbella 2Days Walking Kids

Speciaal voor kinderen zijn er op de zaterdag en zondag routes van 6 kilometer tijdens Marbella 2Days Walking Kids.

Marbella 4Days Fiesta

Wandelen in Marbella is op zich al een feestje maar in samenwerking met de gemeente en ondernemers in de binnenstad is er nog veel meer te doen! Restaurants, bars en winkels bieden speciale kortingen voor deelnemers en elke avond zijn er muziek- en dansoptredens in het oude stadscentrum.

De KwaKbergband komt al jaren speciaal uit Nijmegen overgevlogen om voor de wandelaars in Marbella op te treden. Het orkest bestaat uit 22 muzikanten die een zeer divers repertoire ten gehore brengen. De KwaKbergband treedt op tijdens het openingsfeest en gedurende de vier dagen, zowel overdag bij de start en finish als 's avonds in een horecagelegenheid aan de haven. Eén ding is zeker: de KwaKbergband maakt er al jaren samen met de vele wandelaars een feest van.

Klik hier voor meer informatie over de Marbella4DaysWalking.

Vervoer en verblijf

Touroperator Oad biedt volledig verzorgde reizen naar Marbella. Vlucht, vervoer van en naar het vliegveld van Málaga, hotel en inschrijving zijn inbegrepen. Wel zo makkelijk!

Naar de website van Oad

Meer lezen over wandelreizen?

Naar wandelreizen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?