Op de camping en aan de wandel

(advertorial) Wandelen en kamperen gaan vaak hand in hand. Bij veel campings zijn dan ook mooie wandelroutes uitgezet. Waar wacht je nog op?

Wandelen en kamperen gaan vaak hand in hand. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, want bij beide activiteiten gaat het om buiten zijn, de wereld ontdekken en om te genieten van de natuur om je heen. Eerst lekker wandelen in de bossen of struinen over de hei en daarna slapen in een tentje onder de sterren. Bij een camping zijn vaak de mooiste wandelroutes uitgezet. Waar wacht je nog op?

Voordelig kamperen midden in de natuur

Campingspecialist ACSI heeft een breed assortiment producten voor kamperende wandelaars. Zo kun je in het laagseizoen voordelig kamperen met CampingCard ACSI. Met deze kortingskaart overnacht je in 2017 tegen een vast laag tarief op 3319 campings in Europa. En bij zeker 2075 van deze campings kun je heerlijk wandelen! Jouw voordeel loopt op tot wel 50% en daarbij vind je buiten het hoogseizoen alle rust en ruimte op de camping.

Je koopt CampingCard ACSI al vanaf € 10,95!

Meer informatie


Hét magazine voor de kampeerder

Het ACSI FreeLife magazine is nog zo’n interessant product voor de kampeerder die graag wandelt. Het is het meest complete kampeermagazine van Nederland. Elk nummer staat vol grondige tests en inspirerende reisverhalen. Zoek je een nieuwe wandelbestemming? Of wil je weten welk gastoestel het beste werkt? ACSI FreeLife helpt! Bekijk hier een voorbeeldmagazine en ontdek wat het blad allemaal te bieden heeft.

Probeer gratis uit

Je kunt ACSI FreeLife magazine nu 2 nummers lang gratis uitproberen. Wacht niet te lang, deze aanbieding is geldig t/m 21 december 2016!

Meer informatie & bestellen

Honderden kampeer- en wandelsuggesties

Neem ook eens een kijkje op de bijbehorende website ACSIfreelife.nl; hier vind je namelijk al meer dan honderd artikelen over wandelen op de mooiste plekjes van Europa.


Vijf wandel-kampeertips

Inspiratie opdoen voor een wandel-kampeeruitje?  Bekijk dan eens deze vijf artikelen over bestemmingen waar je een ideale wandel- en kampeervakantie kunt beleven.

  1. Wandelen in het Zwarte Woud
  2. Wandelen, fietsen en smullen in de Grensstreek
  3. Hiken langs de kust in Alentejo
  4. Kamperen in het Zwitserse gebergte
  5. Wad mooi!

Bezoek ACSI op de beurs

Wil je graag meer te weten komen over de producten van ACSI? Bezoek ons dan eens op een beurs. Hier kunnen onze medewerkers je alles vertellen over ACSI FreeLife magazine, CampingCard ACSI en over onze andere kampeerproducten. Bekijk op welke beurzen ACSI de komende tijd te vinden is.

Naar reizen

Meer lezen over wandelreizen?

Naar wandelreizen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?