Word jij FitStap-coach?

maandag 28 januari 2019

Vind jij het een mooie uitdaging om mensen te begeleiden op weg naar een gezonde leefstijl? Het beweegprogramma FitStap is op zoek naar nieuwe coaches. Begin maart is in Nijmegen een opleiding tot FitStap-coach.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart is er in Nijmegen een opleiding tot FitStap-coach. FitStap is het beweegprogramma van KWBN, dat vorig jaar van start ging. Behalve bewegen (waarbij wandelen de basis is), staan ook gezonde voeding, mental coaching en cognitieve fitness binnen FitStap centraal. Voor veel deelnemers is FitStap de eerste stap om (weer) in beweging te komen. Als FitStap-coach begeleid je de deelnemers op weg naar een gezonde leefstijl. Jij motiveert ze, inspireert ze en stimuleert ze om in beweging te komen en te blijven.

De opleiding

De opleiding tot FitStap-coach is bedoeld voor mensen met ervaring in het trainen van groepen. Door jouw kennis en vaardigheden uit te breiden op het gebied van onder meer voeding, mentale coaching en cognitieve fitness, ben je in staat om jouw dienstverlening als coach te verbreden.

De opleiding ‘FitStap coach’ is een opleiding op maat en bestaat uit de volgende modulen:

  • Mentale coaching
  • Cognitieve fitness
  • Chronische aandoeningen en bewegen
  • Gezonde voeding
  • Wandeltechniek
  • FitStap, het programma

Help jij de deelnemers aan FitStap bij hun eerste stap om in beweging te komen? Klik op onderstaande button voor meer informatie over de opleiding tot FitStap-coach. Hier vind je onder andere meer informatie over de toelatingseisen.

Meer informatie over de opleiding

Een FitStap-training in beeld

Benieuwd hoe een FitStap-groepstraining eruit ziet? Lees dan deze reportage van de FitStap-training van coach Linda Leenders.


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?