Wandelaars met visuele beperking en buddy's gezocht voor pelgrimstocht

maandag 19 maart 2018

Heb jij een visuele beperking en wil je dit jaar naar Santiago de Compostela lopen? Of wil jij graag een wandelaar met een visuele beperking tijdens deze tocht begeleiden? Stichting Anders Bekeken is op zoek naar wandelaars en buddy's.

De Stichting Anders Bekeken gaat jaarlijks met een groep van wandelaars en buddy’s op pelgrimstocht (camino) naar Santiago de Compostela. Dit jaar lopen zij de 200 kilometer lange tocht in Spanje van 8 tot 25 oktober. 'Zonder goed te kunnen zien, maar met blindelings vertrouwen', is het motto van dit initiatief.

Onvergetelijke ervaring

De Stichting Anders Bekeken wil met de tocht wandelaars met een visuele beperking uitdagen om uit hun comfortzone te stappen. De deelnemers leren tijdens de tocht onder meer angsten te overwinnen en een teamgeest te ontwikkelen. Dit met het uiteindelijke doel om ook in het dagelijks leven meer zelfvertrouwen te krijgen. De warmte van de zon, de geluiden van de vogels en de geur van het platteland maken de tocht naar Santiago de Compostela ook voor wandelaars die niet (goed) kunnen zien een onvergetelijke ervaring.

Interesse?

Stichting Anders Bekeken is op zoek naar zes wandelaars en zes begeleiders (buddy’s) die in oktober mee willen doen met de tocht. Inschrijven kan tot 10 mei 2018. Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op deze site van de Stichting Anders Bekeken.  

Via deze link kun je een film van de editie van 2016 bekijken: https://vimeo.com/232484773


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?