Wandel.nl loopt mee met dj's van 3FM Serious Request

dinsdag 18 december 2018

Wandel.nl loopt aankomende donderdag mee met de dj’s van 3FM Serious Request. Drie dj-duo’s wandelen deze week door heel Nederland om binnen de actie Serious Request geld in te zamelen voor drie goede doelen. Wandel.nl gaat de dj’s donderdagochtend op de Afsluitdijk ondersteunen.

Vanaf 9.00 uur zal gediplomeerd wandelcoach Leo Neuteboom met de dj’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman meelopen. De dj’s starten die dag vanaf het dorpje Breezanddijk, dat midden op de Afsluitdijk ligt, om naar Wieringerwerf te wandelen. Het wordt donderdag nat en guur weer, dus de dj’s kunnen wel wat tips gebruiken om de tocht te kunnen volbrengen. Coach Leo zal Sander en Eva op de Afsluitdijk, het zwaarste stuk van de route, ondersteunen. Luister dus donderdag vanaf 9.00 uur naar 3FM!  

Doneer voor Lifeline

De inzamelingsactie van Serious Request heeft sinds dit jaar een nieuwe opzet en een nieuwe naam: Lifeline. De afgelopen jaren verbleven de dj’s in een Glazen Huis. Dit jaar lopen de dj’s door heel Nederland, om op 24 december in TivoliVredenburg in Utrecht aan te komen. De opbrengst van Serious Request gaat dit jaar naar drie goede doelen van het Rode Kruis: bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland en noodhulp bij oorlog en conflict. Ook jij kunt in actie komen door een bijdrage te doneren.

Doneer hier aan Serious Request


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?