Vierdaagse Nijmegen jaar uitgesteld

donderdag 11 februari 2021

Helaas is het ook in 2021 niet mogelijk om deel te nemen aan de Vierdaagse Nijmegen. Stichting DE 4DAAGSE, organisator van het evenement, hakte begin deze week de knoop door.

Helaas is het ook in 2021 niet mogelijk om deel te nemen aan de Vierdaagse Nijmegen. Stichting DE 4DAAGSE, organisator van het evenement, hakte begin deze week de knoop door. “Met pijn in het hart”, maakte de organisator van het evenement bekend dat “de coronapandemie, de bijkomende maatregelen en de vooruitzichten het onmogelijk maken om de 104de Vierdaagse te organiseren zoals iedereen dat mag verwachten.” Samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) gaat zij wel werken aan een passend alternatief voor deze zomer.  

Ondanks de teleurstelling richt Stichting DE 4DAAGSE zich nadrukkelijk op de toekomst en gaat zij er “alles aan doen om in 2022 wél weer een feestelijke Vierdaagse te kunnen organiseren”. Tot het zover is bundelen KWBN en Stichting DE 4DAAGSE de krachten om ook in 2021 wandelaars een (zij het alternatieve) Vierdaagse-beleving te geven. In 2020 bracht De Alternatieve Vierdaagse ruim 20.000 wandelaars in beweging. 

Via Wandel.nl en onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Wil je het zo snel mogelijk horen als er meer bekend is over een alternatief voor de Vierdaagse Nijmegen? Meld je dan aan voor de Wandel.nl nieuwsbrief.

Met je voorbereiding kun je natuurlijk al wel starten. Wandelen is immers altijd een goed idee! Bij Training vind je allerlei artikelen met handige tips. 

Krijg je geen formulier te zien? Hier leggen wij uit hoe je wél het formulier te zien krijgt.


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?