Uitgever zoekt verhalen voor Vierdaagse-bundel

maandag 14 januari 2019

Uitgeverij Logikos zoekt verhalen over de Vierdaagse Nijmegen voor een nieuwe bundel. Van de belevenissen van deelnemers tot de ervaringen van blarenprikkers.

Uitgeverij Logikos geeft sinds vorig jaar een Vierdaagsebundel uit met daarin verhalen over de Vierdaagse Nijmegen. De bundel kreeg de titel 'De vriendelijkste marathon ter wereld'. Diverse betrokkenen bij de Vierdaagse, van wandelaars tot vrijwilligers, schreven hierin over hun ervaringen met dit grote wandelevenement.

Ook dit jaar vraagt Uitgeverij Logikos om verhalen voor de bundel. De uitgever benadrukt dat zij niet op zoek is naar literaire hoogstandjes, maar naar boeiende en vlot geschreven verhalen. Deze mogen variëren van kort tot lang, van een halve bladzijde tot 20 pagina’s, van dagboekfragment tot fictie, van succes tot pech, van humoristisch tot dramatisch, van wandelaar tot publiek, van marsleider tot blarenprikker, van familie tot inwoner en van gastgezin tot vrijwilliger.

De Vierdaagsebundel van 2019 heeft een aantal thema's: liefde en liefdesaffaires, misdaad en bedrog, gezondheid en lifestyle, spanning ensuspense, uitgaan en horeca, muziek en vermaak. De verhalen worden per thema in de bundel gesorteerd.

Je kunt je Vierdaagse-verhaal tot 1 maart 2019 sturen naar info@uitgeverij-logikos.nl. De verhalen worden door de redactie gecontroleerd en geredigeerd.

Win een Vierdaagsebundel

Wandel.nl mag tien exemplaren van de Vierdaagsebundel verloten. In juni, zodra de bundel is verschenen, staat de actie in de Wandel.nl nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee op onze gratis nieuwsbrief? Meld je dan aan via deze link.


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?