Sallandse Wandelvierdaagse viert jubileum: inschrijving gestart

vrijdag 5 mei 2017

De Sallandse Wandelvierdaagse viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Inmiddels is de inschrijving van de feestelijke editie, die plaatsvindt van 24 tot en met 27 oktober 2017, van start gegaan.

De Sallandse Wandelvierdaagse staat bekend als ‘de laatste vierdaagse van het jaar’. Vanuit de startlocatie in Raalte brengen de routes de deelnemers door het veelzijdige landschap van het Salland. Op de eerste dag is het IJssellandschap het decor, gevolgd door landgoederen en havezaten op de tweede dag. De derde etappe brengt de wandelaars naar de Sallandse heuvelrug. Tijdens de slotetappe gaan de wandelaars door de landerijen in deze streek. Voor kinderen is er een speciaal kidsprogramma. Het thema hiervan is dit jaar: Ibiza.

Extra feestelijke editie

In 2008 werd de Sallandse Wandelvierdaagse, afgekort de SW4D, door het eerst gehouden. Wat begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot een grote wandelvierdaagse met deelnemers uit binnen- en buitenland. De vierdaagse zal vanwege het jubileum extra feestelijk zijn. Alle wandelaars krijgen een speciale herinnering. De ontvangst onderweg en de terugkomst in de vierdaagsetent zal extra feestelijk zijn. Deelnemers die dit jaar hun tiende SW4D voltooien, zullen een gouden medaille omgehangen krijgen.

Mei-actie

Onder de deelnemers die zich in de maand mei inschrijven, verloot de organisatie tien SW4D-promoshirts. De organisatie verloot onder de mei-inschrijvers tevens één paar nieuwe wandelschoenen met een consult van podoloog Han Nobach. Ga voor meer informatie of om je in te schrijven naar de website van de organisatie.

Meer info over de Sallandse Wandelvierdaagse 


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?