Ook in 2019 weer Via Vierdaagse voor Vierdaagse-debutanten

maandag 26 november 2018

Loop jij in 2019 voor de allereerste keer de Vierdaagse Nijmegen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse misschien wel iets voor jou.

Om vier dagen achter elkaar 30, 40 of zelfs 50 kilometer te kunnen lopen, is een goede voorbereiding belangrijk. Daarom biedt de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) in samenwerking met Stichting DE 4DAAGSE debutanten de mogelijkheid een voorbereidingsprogramma te volgen.

Professionele begeleiding

Onder professionele begeleiding ga je trainen voor de 103e Vierdaagse. Je krijgt een trainingsschema op maat en je ontvangt tussendoor tips van deskundigen. Deelnemers aan Via Vierdaagse hebben bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 103e Vierdaagse. Van de deelnemers aan Via Vierdaagse weet maar liefst 86 procent de finish, de Via Gladiola, te bereiken. Het programma wordt door deelnemers beoordeeld met een 8.

De Vierdaagse Nijmegen is in 2019 van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli.

Interesse?

Heb jij interesse in het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse? Laat dan je gegevens achter op dit interesseformulier. Zodra de inschrijving van Via Vierdaagse van start gaat (in januari 2019), krijg je een seintje. Het programma was de afgelopen jaren heel snel uitverkocht, dus het is van belang om je na de opening van de inschrijving snel aan te melden.

Ik heb interesse in Via Vierdaagse


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?