Onze vrijwilligers zijn goud waard!

woensdag 4 december 2019

De provincie Gelderland gaat samen met KWBN de vrijwilligers van de Airborne Wandeltocht, de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht en de Vierdaagse Nijmegen in het zonnetje zetten.

Sinds de coronacrisis hebben steeds meer mensen de voordelen van wandelen ontdekt. Wandelroutes en -paden zijn ongekend populair. Maar voor wandelevenementen is het – gezien de benodigde maatregelen – even pas op de plaats.

Dat betekent niet dat we degenen die de evenementen mogelijk maken vergeten. Want niet alleen de tochten, ook de vrijwilligers die erbij actief zijn worden gemist. Reden voor de Provincie Gelderland om in samenwerking met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), de Airborne Wandeltocht, de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht en de Vierdaagse Nijmegen symbolisch de vrijwilligers van de drie grootste Gelderse wandelevenementen in een campagne in het zonnetje te zetten. Een blijk van erkenning die geldt voor álle vrijwilligers die actief zijn bij de vele wandeltochten!

Op maandag 7 december 2020, de Nationale Vrijwilligersdag, zeggen wij daarom tegen iedereen die het wandelen mogelijk maakt:

Vrijwilligers, jullie zijn goud waard!


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?