Olga Commandeur opent Wandeltrainersdag 2020

vrijdag 14 februari 2020

De Wandeltrainersdag, op zaterdag 28 maart 2020 in Amersfoort, wordt geopend door Olga Commandeur. Er zijn nog 75 plekken beschikbaar voor de Wandeltrainersdag.

Olga Commandeur opent de Wandeltrainersdag Olga Commandeur opent de Wandeltrainersdag

De Wandeltrainersdag is een kennis- en netwerkdag voor gediplomeerde wandeltrainers en leefstijlcoaches. Je kunt deelnemen aan diverse workshops om jouw kennis en vaardigheden als trainer verder te ontwikkelen. Er zijn in totaal 35 verschillende workshops. Bekijk hier het aanbod.  

Vitaal met Olga!

Niemand minder dan Olga Commandeur verzorgt dit jaar de plenaire opening. Naast 'Nederland in Beweging!', waarmee zij al vanaf 2000 dagelijks meer dan 100.000 mensen voor de tv laat bewegen, geeft zij met veel plezier en succes presentaties, interactieve workshops en clinics om een vitale leefstijl te promoten. Ze leert de deelnemers hierin veel over zichzelf, hun lichaam, voeding, wat bewegen met je doet en het belang van een goede lichaamshouding.

Schrijf je in

De Wandeltrainersdag vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020. De organisatie is in handen van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en de Stichting Running20/20. Locatie is Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort. Er is plek voor maximaal 400 wandeltrainers. Op dit moment zijn er nog 75 plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in. Via onderstaande button vind je meer informatie over de Wandeltrainersdag en kun je je inschrijven.

Meer informatie over de Wandeltrainersdag


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?