Nieuwe beweegprogramma FitStap van start

donderdag 1 februari 2018

De inschrijving van het nieuwe beweegprogramma FitStap is van start gegaan. Op diverse locaties in Nederland kun je het FitStap-programma gaan volgen.

Foto: Theo Tangelder Foto: Theo Tangelder

Fitter en vitaler in 12 weken

FitStap is een nieuw en uniek beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). De bedoeling van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken weer fitter en vitaler gaan voelen. Daarbij staat niet alleen wandeltraining centraal, want de deelnemers gaan ook aan de slag met onderwerpen als gezonde voeding en mental coaching.

Een gecertificeerde coach begeleidt de deelnemers. FitStap is bedoeld voor iedereen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet, of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking.

Het programma

Het programma bestaat uit een wekelijkse groepstraining en individuele trainingen. Deze twee zelfstandige trainingen kunnen deelnemers zelf inplannen. Daarnaast krijgen de deelnemers aan FitStap opdrachten en tips via een speciale app. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

Ga naar www.fitstap.nl voor meer informatie en voor een overzicht van het programma-aanbod.

 


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?