Inschrijving Plus Wandel4daagse Alkmaar van start

maandag 19 november 2018

De inschrijving voor de 13e editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar is vanaf maandag 19 november geopend. Deze vierdaagse, die plaatsvindt van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni 2019, brengt de deelnemers door het afwisselende Noord-Hollandse landschap.

De Plus Wandel4daagse Alkmaar gaat over het strand, door de duinen, door uitgestrekte polders, maar ook door pittoreske dorpjes. Ook kom je langs bijzondere gebouwen, zoals Museum BroekerVeiling en Sportcomplex de Meent. Typerend voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar is dat je niet alleen langs, maar ook door deze gebouwen loopt. De laatste etappe gaat dwars door d’Oude Stad en over de befaamde kasseien op de Munnikenweg. Over een rode loper in het centrum van Alkmaar wandel je naar de finish op het Waagplein, bekend van de wereldberoemde kaasmarkt.

Vier of twee dagen

Je hebt dagelijks de keuze uit een afstand van 8,5 – 15 – 20 – 25 en 40 kilometer. Wandelaars die vier dagen iets te veel van het goede vinden, kunnen ook twee dagen meelopen. De Halve 4daagse start op vrijdag 21 juni. Organisator Le Champion verwacht in totaal 6500 wandelaars aan de start.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zowel individueel als met een groep, bijvoorbeeld als vriendengroep of bedrijf, inschrijven. Inschrijven kan op: www.pluswandel4daagsealkmaar.nl


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?