Ga op 6 april wandelend naar je werk

vrijdag 10 maart 2017

Op donderdag 6 april is het nationale Wandel naar je werk-dag. Heel werkend Nederland wordt opgeroepen om (een deel van de afstand) naar het werk te wandelen.

Wandel naar je werk-dag is een initiatief van Wandelnet. De stichting wil met deze dag mensen wijzen op de positieve effecten van wandelen. Wandelen werkt stressverlagend, het vergroot de concentratie en verhoogt de creativiteit.

Aanmelden

Hoe doe je mee? Loop op donderdag 6 april naar je werk. Of loop van je huis naar het station, van de bushalte naar kantoor of parkeer je auto eens iets verder weg dan normaal. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Onder alle aanmeldingen verloot Wandelnet vijf wandelgidsen van het Groot Frieslandpad.

Laat op 6 april zien dat je wandelend naar je werk bent gegaan door een foto te delen op Twitter. De inzender van de mooiste foto wint een NS-wandeling inclusief hotelovernachting in het Apollo Hotel in Utrecht voor twee personen (inclusief ontbijt en treinticket). Gebruik in je post de hashtag #wandelnaarjewerkdag.

Wandelnet roept ook organisaties op om zich aan te melden voor Wandel naar je werk-dag. Deelnemende organisaties ontvangen een gratis pakket met informatie om te verspreiden onder medewerkers.  

Op deze pagina vind je meer informatie over nationale Wandel naar je werk-dag 2017.  


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?