Al 10.000 deelnemers voor Dam tot Dam Wandeltocht

vrijdag 25 augustus 2017

Ruim 10.000 wandelaars hebben zich inmiddels ingeschreven voor de 15e Dam tot Dam Wandeltocht. Je kunt je nog tot 4 september aanmelden voor deze tocht tussen de Dam in Amsterdam en de Dam in Zaandam.

Foto: Ed Turk Foto: Ed Turk

De Dam tot Dam Wandeltocht biedt de deelnemers een tocht over 5, 10, 20, 27 en 42 kilometer. De 10 kilometer start net zoals de 5 kilometer in het Dam tot Dam Park in Zaandam. De andere afstanden starten op de Dam in Amsterdam.

Alle wandelaars finishen gezamenlijk in het Dam tot Dam Park in Zaandam, waar vrijwilligers de wandelaars warm onthalen met een medaille. Op en langs de route is veel amusement. Organisator Le Champion zorgt langs de route voor uitgebreide verzorgingsposten.

Het officiƫle goede doel van de Dam tot Dam Wandeltocht is Pink Ribbon. Deze organisatie financiert onderzoeken en projecten op het gebied van borstkanker. Bij de inschrijving kunnen de deelnemers een vrijwillige bijdrage doen aan Pink Ribbon.

Inschrijven

De inschrijving voor de Dam tot Dam Wandeltocht sluit op maandag 4 september om middernacht. Schrijf je in via www.damtotdamwandeltocht.nl. Na-inschrijving is niet mogelijk. Lees hier meer over de Dam tot Dam Wandeltocht.


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?