Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wandel door Eindhoven en omstreken tijdens het wandelevent van Intersport Biggelaar

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseert Intersport Biggelaar een mooie wandeltocht door Eindhoven en het groene buitengebied. De routes van 10, 20 of 30 kilometer starten en eindigen bij het Intersport-filiaal en na afloop van je wandeling ontvang je een leuke attentie. Schrijf je nu gratis in!

Wandelevent Intersport Biggelaar 25 juni 2022

Tijdens het gezellige event van Intersport Biggelaar in Eindhoven, maak je een wandeling door de stad Eindhoven, het groene buitengebied en enkele omliggende dorpen. Er zal voldoende afwisseling en variatie zijn onderweg. Zo wandel je door misschien nog wel onontdekte stukjes van de stad en langs groene velden vol bloeiend bloemenpracht. Je wandelt over zowel verharde als onverharde paden en onderweg is er voldoende gelegenheid om even te rusten en te genieten.

Wandelevent Intersport Biggelaar 2022

Of je nu in voorbereiding bent voor wandeltochten zoals de 4Daagse Nijmegen, de Kennedymars in Someren of gewoon zin hebt in een leuke wandeling. Alleen of met al je wandelmaatjes, iedereen is welkom om gratis deel te nemen aan deze tocht. Je kunt naast de verschillende afstanden (10, 20 of 30 kilometer) ook zelf een tijd kiezen om van start te gaan. Na afloop ontvangt elke deelnemer een leuke attentie van Intersport Biggelaar.

Intersport hoopt je graag op zaterdag 25 juni te verwelkomen! Mocht je nog vragen hebben over de tocht, stuur dan een mail naar info@intersportvdb.nl of bel even naar de winkel: 040-2442616.

Schrijf je hier in