Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wandel mee met de Nierdaagse 2022

Zet in juni zoveel mogelijk stappen voor nierpatiënten tijdens hét wandelevenement van de Nierstichting: Nierdaagse. En op 26 juni wordt de maand gezellig afgesloten tijdens het live event op Landgoed Schovenhorst. Wandel je mee?

Ontvangst Nierdaagse 2021
Ontvangst Nierdaagse 2021

Stappen maken voor nierpatiënten

De Nierdaagse is hét wandelevenement van de Nierstichting waarbij er in de maand juni zoveel mogelijk stappen worden gezet voor nierpatiënten. Meedoen kan alleen of samen met je familie, vrienden, buren en collega’s. Je loopt de hele maand juni zo vaak, zo lang en waar je zelf wilt. En op 26 juni wordt er gezamenlijk gewandeld tijdens de Nierdaagse op Landgoed Schovenhorst in Putten. Een landgoed dat bekend staat om haar bomentuinen, 40 meter hoge Bostoren en themawandelingen.

Het Nierdaagse live event op 26 juni

Tijdens de gezamenlijke afsluiting op Landgoed Schovenhorst 26 juni kun je wandelen langs vijf unieke bomentuinen. Op het Landgoed zijn drie themawandelingen uitgezet om alle vijf de tuinen te ontdekken. Daarnaast heeft Landgoed Schovenhorst een bijzondere belevenis te bieden voor jong en oud: een bos bovenop de Bostoren! Waar je geniet van een heerlijk weids uitzicht. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een drankje en iets lekkers. 

Lees hier meer over het event op Landgoed Schovenhorst
Wandeling met gids op Landgoed Schovenhorst
Foto deelnemers Nierdaagse 2021
Foto deelnemers Nierdaagse 2021

Sponsorgeld ophalen

Met het sponsorbedrag dat je inzamelt, maakt de Nierstichting meer onderzoek mogelijk naar de genezing van nierziekten. Hoe meer stappen je maakt en hoe meer geld je ophaalt, hoe groter de impact om nierziekten te genezen. Haal je minimaal €50 euro op dan krijg je het Nierdaagse aandenken thuisgestuurd op donderdag 30 juni. Je kunt individueel of samen met een team deelnemen.

Kosten en aanmelden

Voor de Nierdaagse wordt geen inschrijfgeld gevraagd. Wil je gezamenlijk de Nierdaagse afsluiten op 26 juni op Landgoed Schovenhorst? Dan vraagt de Nierstichting een bijdrage voor het beklimmen van de Bostoren met koffie, thee en/of fris, iets lekkers bij de Werkstee en natuurlijk het aandenken van de Nierdaagse. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je te laden rondleiden door een gids, die jou alles over het landgoed en de verschillende bomen kan vertellen.

  • Normaal ticket: €10 p.p.
  • Ticket met rondleiding van een gids: € 15 p.p.

Er zijn 80 tickets beschikbaar voor de rondleiding met gids, dus zorg dat je je op tijd aanmeldt voor de Nierdaagse.

Ik meld me aan!