Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Landgoedwandeltocht Vilsteren Bruist!

Een prachtige wandeltocht lopen over Landgoed Vilsteren en naderhand genieten van een verfrissend drankje op een zonovergoten terras? Tijdens het jaarlijkse evenement Vilsteren Bruist! zijn drie prachtige routes uitgestippeld. Naderhand is er een rommelmarkt en staan er gezellige kraampjes vol kunst, streekproducten en oude ambachten voor je klaar.

Landgoedwandeltocht Vilsteren Bruist

Op zaterdag 2 juli organiseert Stichting Vilsteren Bruist voor de tweede maal drie landgoedwandelingen. Je hebt keuze uit verschillende afstanden: 8, 15 en 25 km. De routes leiden je door de lommerrijke bossen, stille natuurgebieden, weidse uiterwaarden, langs eeuwenoud cultuurlandschap met boerenerven en over uitgestrekte heidevelden. De routes zijn duidelijk bewegwijzerd met pijlen. Bij aanvang ontvang je een wandelboekje met een routeomschrijving en achtergrondinformatie.

Tijdens het wandelen tref je diverse horecapunten waar je kunt uitrusten, een kop koffie kunt drinken of even een bezoek aan het toilet kunt brengen. Bij terugkomst kun je een bezoek brengen aan het evenement Vilsteren Bruist!. Lekker bijkomen, de benen hoog en genieten van alle gezelligheid. Er is toneel, een rommelmarkt en een buitenfair met kunst, ambachten, buitenleven en streekproducten uitgestald op marktkramen.

Buitenfair Landgoedwandeltocht Vilsteren Bruist!
Landgoedwandeltocht Vilsteren Bruist

Praktische informatie

  • Startlocatie: feesttent op de ‘Tip’, nabij Vilsterseweg 12 te Vilsteren
  • Parkeren: rondom de kern van Vilsteren
  • Prijs: 5,- per deelnemer
  • Op vertoon van uw wandelpas krijgt u 1,- korting
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd

Enthousiast geworden en krijg je al wandelkriebels? Let op: voor de Landgoedwandeltocht geldt een maximum capaciteit. Wees op tijd met inschrijven, want vol = vol. Deelname aan de Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht is bij voorkeur via online inschrijven. Wil je je aanmelden, klik dan op de groene button met het pijltje ‘Inschrijven’. Inschrijven kan tot 2 juli 2022 12:00 uur.

Inschrijven

De opbrengsten van de Landgoedwandeltocht wordt besteed aan de leefbaarheid van het mooie dorp Vilsteren! Stichting Vilsteren Bruist heet je van harte welkom en wenst je een prachtige wandeltocht toe!