Landgoed Wandeltocht

zondag 13 september 2020

Omschrijving

LET OP: Deelname aan de Landgoed Wandeltocht is alléén mogelijk via online inschrijven. Om je hiervoor in te schrijven, klik je op de groene button Direct Inschrijven. Via dit online formulier kies je voor een afstand en een tijdslot waarop jij wilt starten.

Wandeltocht door het veelzijdige boerenland van Beltrum. De routes voeren niet alleen over Landgoed “Het Noasman” en het naastgelegen retentiegebied van het Waterschap, maar ook door bossen, velden en langs boerenerven.

Start: bezoekerscentrum Het Noasman

Meenweg 4, 7156 NX
BELTRUM

Organisatie
Stichting Vrienden van Het Noasman
www.noasman.nl
info@noasman.nl
0544-481440

Afstanden & starttijden

 • 5km 11:30-12:00 uur
 • 10km 9:30-12:00 uur
 • 15km 8:30-10:30 uur
 • 20km 8:30-10:30 uur

Bereikbaarheid

  Voorzieningen

  • Bepijld De route is bepijld
  • Verhard Deze wandeltocht gaat grotendeels door verhard gebied
  • Onverhard Deze wandeltocht gaat grotendeels door onverhard gebied
  • Rust Er zijn rustplaatsen met zitgelegenheid
  • Routebeschr Er is een routebeschrijving beschikbaar
  • Voorinschr Voor inschrijven verplicht

  Beloningen

   Extra informatie

   De stichting vrienden van “Het Noasman” organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 de in april uitgestelde Landgoed wandeltocht door het veelzijdige boerenland van Beltrum. Wandelaars kunnen kiezen uit een route van 5, 10, 15 en 20 kilometer. De locatie voldoet volledig aan de RIVM normen, d.w.z. alles staat buiten opgesteld en vrijwilligers zullen mensen op het terrein de weg wijzen en ze attenderen op 1,5 meter afstand
   Deelnemers met gezondheidsklachten moeten helaas worden geweigerd.

   De routes voeren niet alleen over Landgoed “Het Noasman” en het naastgelegen retentiegebied, maar ook door bossen, verharde en onverharde wegen, paden, velden en langs boerenerven. Verrassend is om te zien hoe de nieuwe natuur en oude natuur vlekkeloos in elkaar overgaan en elkaar aanvullen in het traditionele coulissen- en essenlandschappen van Beltrum. De organisatie wil je vooral laten genieten van verrassende weggetjes en paadjes waar je normaal gesproken niet zou komen.

   Inschrijven kan online via de button ‘Direct inschrijven’ rechtsboven op deze pagina. Ter plaatse inschrijven kan alleen als er nog plekken over zijn. Deelname kost € 3,00 voor leden van KWBN en € 4,00 voor niet-leden. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meelopen met de ouders.


   In de Wandel.nl webshop

   € 6,95
   Ledenprijs € 5,00
   € 4,95
   Ledenprijs € 3,95
   € 11,95
   Ledenprijs € 8,95