Klaver4tocht Oude- en Nieuwehorne

Digitaal evenement

zaterdag 01 mei t/m woensdag 30 juni 2021

Omschrijving

Wil je jezelf weer eens flink uitdagen met een mooie wandeltocht?
Schrijf je dan in voor de virtuele Klaver4tocht in en rond Oude-en Nieuwehorne. Je kunt gedurende de hele maand mei deze tocht lopen. De start van iedere lus is vanaf de parkeerplaats van sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4.
Je kunt ervoor kiezen 1, 2, 3 of 4 lussen van 10 kilometer te lopen. Er zijn prachtige routes uitgezet door de schitterende omgeving van Oude- en Nieuwehorne, zoals de natuurgebieden; De grote en Kleine Kiekenberg, Katlijker schar, Katlijkerheide en de idyllische route langs het Kooipaad met eendenkooi. De routes gaan door bos, over zandpaden, weilandpaden, langs heideveldjes, houtwallen, en langs water met weidse vergezichten. Een goede balans tussen verharden en onverharde paden.

Start: sportcomplex Udiros

Master van Dijkpaad 4, 8414 NB
NIEUWEHORNE

Organisatie
Doelgericht Wandelen
https://doelgerichtwandelen.nl/klaver4tocht
info@doelgerichtwandelen.nl
0513-541726

Afstanden & starttijden

Bereikbaarheid

  • Bus Het startbureau is bereikbaar per bus

Voorzieningen

  • Voorinschr Voor inschrijven verplicht
  • Digitaal Digitaal georganiseerd

Beloningen

  • Herinnering Je ontvangt na afloop een herinnering

Extra informatie

Voor deelname aan deze wandeltocht wordt een bijdrage van slechts € 5,- gevraagd, waarbij de opbrengst ten goed komt aan Uganda Child Care Foundation. (Zie: https://site.uccf.nl)
Ten gevolge van de pandemie zijn medische kosten in Oeganda bijna verdrievoudigt en kunnen veel gezinnen geen zorg betalen. met de de donatie van deze wandeltocht betaald UCCF straks medicatie van die patiënten.
Als deelnemer aan de virtuele Klaver4tocht, loop je op een moment waarop het je uitkomt. Je maakt daarbij gratis gebruik van de wandelapp van AsUgo om de route of routes van je keuze, volgens het ‘volg de lijn principe’, live te kunnen volgen terwijl je loopt.


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 6,99
Ledenprijs € 5,20
€ 12,50
Ledenprijs € 9,50