Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Winnen: VIP-arrangement tijdens de Duin en Bollen Vierdaagse 2023

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, kun je ook dit najaar weer wandelend de bollenstreek rondom Noordwijk en Lisse verkennen. Wandel van 12 t/m 15 oktober mee met de tweede editie van de Duin en Bollen Vierdaagse. Wie zich nu inschrijft, maakt kans op een speciaal VIP-arrangement in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk!

afbeelding van 2 wandelaars tijdens de Duin en Bollen Vierdaagse.

De in het voorjaar zo kleurrijke bollenregio, kleurt in de herfst verrassend goudbruin. Strand en duinen zijn dan op hun mooist en de karakteristieke oude bollenschuren en landhuizen wisselen tijdens je wandeling af met gezellige dorpen. Dit maakt de Duin en Bollen Vierdaagse een wandelaanrader in het najaar. Vorig jaar deden ruim 3000 wandelaars mee. Het beetje nattigheid in de eerste dagen hield deze groep niet tegen om de schone streek achter de duinen te voet te verkennen. Bij de eindstreep waren volgens de organisatie vrijwel uitsluitend lachende gezichten te zien. Een geslaagde lancering van een nieuw evenement in Noordwijk en omstreken.

Wandelen en chillen

Je kunt kiezen uit wandelroutes van 5, 15, 20, 30 en 40 kilometer. De starts vinden dit jaar plaats in Hillegom, Lisse en tweemaal op de boulevard van Noordwijk. Gratis shuttlebussen pendelen tussen deze dorpen voor de start en na de finish. De starttijden zijn iets minder vroeg, zodat niemand in het donker hoeft te lopen. De eerste wandelaars vertrekken om 7.30 uur.

Wat bij andere wandelevenementen vaak ‘verzorgingsposten’ worden genoemd, zijn bij de Duin en Bollen Vierdaagse de ‘chillplekken’ waar jij vier dagen lang niets tekort zal komen. Sfeervol, warm, goede zitplekken, vaak met gezellige muziek en genoeg lekkere, gezonde hapjes en iets te drinken. Dit is typisch voor de gastvrijheid van de Duin en Bollenstreek.

afbeelding van wandelaars door de weilanden bij een molen.

Winnen: VIP-arrangement voor vroege vogels

Schrijf jij je voor 1 juni 2023 in voor de Duin en Bollen Vierdaagse? Dan maak je kans op een VIP-arrangement tijdens dit supergezellige evenement. Oké, het wandelen moet je toch echt zelf doen, maar jij en je wandelmaatje worden als prins of prinses behandeld in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

afbeelding van een hotel aan zee.
Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk.
afbeelding van de ingang van het hotel.
Grand Hotel Huis ter Duin, de ingang.

Het VIP-arrangement bestaat uit:

  • Twee gratis startbewijzen voor de Duin en Bollen Vierdaagse van 12 t/m 15 oktober 2023 (geld wordt teruggestort)
  • 3 nachten gratis luxe slapen in Grand Hotel Huis ter Duin met gratis gebruik van zwembad, sauna, Turks stoombad en de fitnessruimte. Je overnacht in een Charming Large kamer met uitzicht op de Noordzee. 's Ochtends geniet je van een heerlijk internationaal ontbijt voordat je gaat wandelen.
  • Je krijgt twee gratis, officiële shirts van de Duin en Bollen Vierdaagse.

Schrijf jij je nu in voor een van de afstanden van de Duin en Bollen Vierdaagse? Dan maak je meteen kans! De actie loopt tot 1 juni 2023. De organisatie van het wandelevenement zal daarna contact opnemen met de prijswinnaars.

Schrijf je in
afbeelding van de duinen met een blauwe lucht.