KWBN met Meetingpoint/Pluspoint bij Vierdaagse Nijmegen 2018

De 102e Vierdaagse Nijmegen komt eraan! KWBN staat weer met een rustpost langs de route. Binnenkort lees je hier alles over het Meetingpoint/Pluspoint en over de Vierdaagse Nijmegen 2018.

De 102e Vierdaagse Nijmegen komt eraan! Van 17 t/m 20 juli 2018 beleven weer tienduizenden wandelaars de ‘Walk of the World’. Loop jij ook mee? Dan heeft de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) speciale acties voor leden en niet-leden.

Let op: de informatie hieronder is nog van 2017. In de loop van het voorjaar 2018 vind je hier alle informatie over het Meetingpoint/Pluspoint in 2018.

Ben je KWBN-lid?

KWBN ontvangt al haar Vierdaagselopende leden graag op de rustpost Meetingpoint. Op deze rustpost met zitgelegenheid kun je koffie en thee kopen en gebruik maken van de toiletten. Ook verzorgen wij je spieren en krijg je iedere dag een lekkere versnapering. Wij zien je graag op het Meetingpoint. Wil je gebruik maken van extra verzorging? Bestel dan het Pluspakket.

Nog geen KWBN-lid?

Ben je geen lid van KWBN en wil je optimaal genieten van de Vierdaagse Nijmegen? Bestel dan het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket. Hiermee kun je vier dagen gebruik maken van de rustpost Meetingpoint, krijg je een handige gadget én profiteer je van de voordelen van het KWBN-lidmaatschap. De totale waarde van het pakket is ruim €70, maar je betaalt slechts €15!


Interessante artikelen voor Vierdaagse wandelaars

Over training en gezondheid

Over de wandeluitrusting

Over evenementen

Geïnteresseerd in georganiseerde wandelevenementen?

Zoek in de Wandelagenda