Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Annulering Via Vierdaagse 2020

21 april 2020 - In de strijd tegen het coronavirus is het niet verwantwoord gebleken dit jaar de Vierdaagse Nijmegen te laten plaatsvinden. Daarmee is ook Via Vierdaagse 2020 geannuleerd. Wat dit betekent voor jou als deelnemer, lees je hier (alle deelnemers aan Via Vierdaagse ontvangen dit bericht ook per e-mail).

Beste Via Vierdaagse-deelnemer,

Helaas, waar we voor vreesden is werkelijkheid geworden. In de strijd tegen het coronavirus is het niet verwantwoord gebleken dit jaar de Vierdaagse Nijmegen te laten plaatsvinden. Een enorme teleurstelling voor ons allemaal, maar de gezondheid van iedereen in Nederland en daarbuiten is vanzelfsprekend het allerbelangrijkste. 

Desalniettemin begrijpen we dat de teleurstelling voor jou groot is. Je bent al maanden bezig met de voorbereiding en keek ongetwijfeld uit naar het evenement. Hoe nu verder? 

Allereerst komen we je graag tegemoet in de betaalde deelnamekosten. Je hebt maar een deel van het Via Vierdaagse-programma kunnen volgen. Daarom restitueren we per deelnemer €112,50 van de betaalde kosten. Dit bedrag ontvang je binnen twee weken automatisch teruggestort op de rekening vanwaar je het deelnamegeld hebt betaald. Je hoeft hier dus geen actie voor te ondernemen.  

Daarnaast willen we je de zekerheid bieden dat je volgend jaar (bij doorgang van het evenement) deel kunt nemen aan de Vierdaagse. Als Via Vierdaagse-deelnemer 2020 krijg je daarom de exclusieve mogelijkheid als eerste in te schrijven voor Via Vierdaagse 2021. Bovendien krijg je korting op de deelnamekosten voor Via Vierdaagse 2021, je betaalt €189. Enige voorwaarde voor deze korting is dat je lid blijft van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), dus niet opzegt voor 1 november 2020. 
De inschrijving voor Via Vierdaagse 2021 start naar verwachting begin 2021. Je krijgt hierover tegen die tijd automatisch bericht. Ook hier hoef je dus nu nog geen actie op te ondernemen. 

Tot slot: wat te doen met alle gelopen trainingskilometers? Deze zijn zeker niet verloren. Je hebt immers gewerkt aan je conditie en fitheid. En je hebt gemerkt hoe heerlijk wandelen is (als je dat nog niet wist). De begeleiding via de Via Vierdaagse-app gaat deze week stoppen. Maar blijven bewegen is natuurlijk – vooral nu – erg belangrijk. Daarom wijzen we je graag op de gratis Wandel.nl app. In deze app ontvang je wandelinspiratie en tips om ook in deze tijd in beweging te blijven. In het laatste bericht in de Via Vierdaagse-app lees je hoe je de Wandel.nl-app kunt downloaden. 

Met bovenstaande gestes hopen we de pijn voor jou enigszins te verzachten. Belangrijkste is natuurlijk om gezond te blijven, en dat wensen we jou dan ook van harte toe. Heb je nog vragen? In verband met de maatregelen zijn we telefonisch niet bereikbaar, maar per mail wel. Stuur je vraag naar info@viavierdaagse.nl en we beantwoorden deze zo snel mogelijk. 

Let goed op jezelf en je naasten, blijf in beweging, blijf gezond en hopelijk tot volgend jaar! 

Met vriendelijke groet, 
Koninklijke Wandel Bond Nederland 

Paul Sanders 
Directeur-bestuurder 

Aanvullende mail

Op 23 april 2020 hebben Via Vierdaagse-deelnemers een aanvullende mail ontvangen. Klik op onderstaande button om deze mail te lezen.

Naar de aanvullende mail