Aanvullende mail Via Vierdaagse over gegarandeerde inschrijving 2021

Hieronder lees je de tekst van de mail die op 23 april 2020 naar de deelnemers aan Via Vierdaagse 2020 is gestuurd.

Beste Via Vierdaagse-deelnemer, 

Naar aanleiding van onze mail van 21 april 2020 en de communicatie vanuit Stichting DE 4DAAGSE ontvingen we van verschillende Via Vierdaagse deelnemers vragen over de gegarandeerde inschrijving van debutanten voor de Vierdaagse 2021. 

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden heeft Stichting DE 4DAAGSE het volgende bepaald: debutanten die in 2020 de aanbetaling hebben gedaan, zijn in 2021 na inschrijving verzekerd van deelname. Zij hoeven dan dus niet mee te doen aan de eventuele loting. 

In overleg met Stichting DE 4DAAGSE is bepaald dat deze regeling ook geldt voor de debutanten van Via Vierdaagse 2020. Dit houdt in dat je kunt kiezen uit twee manieren van inschrijven om verzekerd te zijn van een startbewijs voor de Vierdaagse 2021. 

  1. Je schrijft je in 2021 rechtstreeks in bij de Vierdaagse. Je betaalt het dan geldende inschrijftarief. Hoe hoog dat is, is nog niet bekend (deelnamekosten 2020: €100). Je krijgt alleen het startbewijs. Houd zelf de communicatie van Stichting DE4DAAGSE in de gaten voor de start en wijze van inschrijving. 
  2. Je schrijft je in bij Via Vierdaagse 2021. Je betaalt het speciale kortingstarief van €189. Je krijgt dan het startbewijs, een trainingsschema, begeleiding bij de voorbereiding via de speciale app, toegang tot de startbijeenkomst, deelname aan voorbereidingstochten, toegang tot interessante webinars, persoonlijke ondersteuning door het professionele begeleidingsteam, toegang tot de speciale Facebookgroep waar je mede-Via Vierdaagse deelnemers ontmoet én vier dagen uitgebreide verzorging tijdens de Vierdaagse. Wil je gebruik maken van het aanbod van Via Vierdaagse, dan hoef je daarvoor niets te doen. Je ontvangt van ons begin 2021 automatisch bericht. Om gebruik te maken van het speciale kortingstarief is de enige voorwaarde dat je het lidmaatschap van KWBN in 2020 niet opzegt. 

We hopen je met deze mail verder geïnformeerd te hebben en onduidelijkheid weggenomen te hebben. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan vooral. In verband met de coronamaatregelen zijn we momenteel telefonisch niet bereikbaar, maar wel per e-mail: info@viavierdaagse.nl

Met vriendelijke groet, 
Koninklijke Wandel Bond Nederland  

Paul Sanders  
Directeur-bestuurder