Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Winnen: Op excursie naar natuurgebied de Lansing met Nikwax

Gelegen aan rivier de Lansing in Reeuwijk ligt een uniek stukje natuur, ook wel omschreven als een oase van rust en alleen te bereiken per boot. Wil jij op excursie naar dit natuurgebied? Samen met Nikwax mogen wij 2x2 kaarten weggeven voor deze bijzondere ervaring. Ga jij mee?

Natuurgebied de Lansing

Het natuurgebied

De Lansing is een natuur- en recreatiegebied gelegen tussen Reeuwijk en Boskoop. Jan van Leeuwen is eigenaar en beheerder van het natuurgebied en zet zich al sinds 1965 in voor de uitbereiding en onderhoud. Op indrukwekkende wijze heeft Jan de natuur met de hand herstelt. Hij plaatste planten en bomen maar creëerde ook waterpartijen, visvijvers en eilanden. Hij heeft dit zo succesvol gedaan dat een bijzondere populatie van (beschermde) planten en dieren zich vestigden. Zoals de Krabzanger, gele Iris, orchidee, ringslangen, bunzings, rugstreeppadden, karpers, ijsvogels en uilen. Het gebied is een oase van rust en die je perfect per boot of wandelend kunt ontdekken.

Eiland van Nikwax

Om het natuurgebied goed te blijven onderhouden verhuurt Jan op beperkte schaal de eilandjes aan natuurliefhebbers die hem meehelpen. Een van die eilandjes wordt onderhouden door Nikwax. Op het eiland staat een blokhut die ook als showroom gebruikt wordt. “Het hebben van een blokhut als showroom en het zelf onderhouden van ons eilandje past perfect bij de duurzaamheidswaarden van Nikwax en weerspiegelt wie we zijn en waar we allemaal voor staan: op een duurzame manier genieten van het buitenleven.”

Huisje Nikwax in natuurgebied de Lansing
Natuurgebied de Lansing

Ga je mee?

Zondag 11 september 2022 organiseert Nikwax een excursie naar natuurgebied de Lansing om kennis te maken met zowel de natuur als de producten van Nikwax. Deze dag wordt je rondgevaren door het gebied en bij goed weer gaan we uiteraard ook de omgeving te voet ontdekken. Onder het genot van een kop koffie en thee krijgen alle winnaars een workshop over het onderhoud van je outdoorkleding en gear. Uiteraard ontvangt iedereen ook een aantal Nikwax producten om mee naar huis te nemen. De dag wordt gezellig afgesloten met een lunch.

Wil jij graag mee? Vul dan onderstaand formulier in. Op 12 augustus trekken wij twee winnaars, dus wees er snel bij.

*De gegevens van de winnaars worden gedeeld met Nikwax zodat zij de prijs kunnen verzilveren. Bij het invullen van het formulier ga je akkoord hiermee akkoord.

Ja, ik doe mee aan deze winactie!