Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Bijzondere wandelreis in Belgische Ardennen met ervaren wandelgidsen

Van 16 tot en met 19 september 2021 kun je de natuur van de Belgische Ardennen gaan ontdekken. Tijdens een 4-daagse reis nemen ervaren wandelgidsen je graag mee op pad naar de natuur in dit gebied.

Groepswandeling door het bos in de Belgische Ardennen

Samen met onze partners Wallonië België Toerisme en BestCamp en de ervaren wandelgidsen van de camping zelf ontwikkelde KWBN een bijzondere wandelreis naar de Ardennen.

Bekijk arrangement via BestCamp

De wandelreis is volgeboekt, het is niet meer mogelijk te reserveren.

Mocht je nog geïnteresseerd zijn, dan kunnen we je wel op de reserve-lijst plaatsen. Mocht er iemand annuleren, dan kunnen we contact opnemen. Neem hiervoor telefonisch contact op met BestCamp: 070 8900 620.

Het arrangement

  • Periode: van donderdag 16 tot en met zondag 19 september 2021 (4 dagen / 3 nachten);
  • Verblijf in een 4-persoons stacaravan op Ardennen Camping Bertrix**** (midden in de natuur);
  • Kennismaking op donderdagavond met elkaar en met de wandelgidsen, uitleg programma;
  • Wandelingen met de wandelgidsen op vrijdag (ca. 13 km), zaterdag (ca. 17 km) en zondag (ca.8 km);
  • Mogelijkheid van een late check-out op zondag;
  • Eindschoonmaak;
  • Lakenpakket p.p.;
  • Verbruik gas, water en elektriciteit.
  • Prijs voor 2 personen: € 199 (toeslag 3e en 4e persoon in dezelfde accommodatie: € 49 per persoon).
Groepswandeling door de Belgische Ardennen met ervaren wandelgidsen

De omgeving

De Belgische Ardennen zijn vlakbij Nederland gelegen en staan bekend om een adembenemend mooie natuur, welke wordt gekenmerkt door prachtige bossen en vergezichten. Het biedt fantastische mogelijkheden om er heerlijk op uit te trekken.

De bossen, heuvels met uitzichtpunten, snelstromende rivieren en rotspartijen vormen het afwisselende decor van schitterende wandeltochten.

De directe omgeving van Ardennen Camping Bertrix is perfect geschikt voor het maken van de mooiste wandeltochten. De wandelgidsen van de camping kennen de omgeving door en door en weten precies welke bijzondere plekken ze je willen laten zien.

De wandelreis

Je reist op eigen gelegenheid naar de Belgische Ardennen. Op de viersterrencamping Ardennen Camping Bertrix met Nederlandse beheerders verblijf je in een comfortabele 4-persoons Flores stacaravan. Bertrix is prachtig gelegen in de Ardennen tussen de historische plaatsen Bouillon en Bastogne.

Bijzondere Wandelreis In Belgische Ardennen met ervaren wandelgidsen

De vrijstaande accommodaties zijn compleet ingericht met twee slaapkamers, leefgedeelte, douche, toilet en eigen keuken. Kennismaken met elkaar en met de wandelgidsen gebeurt op donderdagavond.

Op vrijdag, zaterdag en zondag wandel je samen met de ervaren wandelgidsen en ontdek je het natuurschoon van de Ardennen. Na de wandeling op zondagmorgen kun je de middag nog op de camping doorbrengen alvorens je terugkeert naar Nederland. Uiteraard nemen we tijdens de wandelingen de coronamaatregelen in acht.

Deze reis is inmiddels voorbij. Zodra we weer een nieuwe reis aanbieden, melden we dit op deze pagina.