Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht

Datum
zaterdag, 02 juli 2022
Locatie
Feesttent Vilsteren Bruist
Organisatie
Stichting Vilsteren Bruist!
Doe mee aan de Landgoedwandeltocht in Vilsteren!

Een prachtige wandeltocht lopen over Landgoed Vilsteren en naderhand genieten van een verfrissend drankje op een zonovergoten terras? Tijdens het jaarlijkse evenement Vilsteren Bruist! zijn drie prachtige routes uitgestippeld. Naderhand is er een rommelmarkt en staan er gezellige kraampjes vol kunst, streekproducten en oude ambachten voor je klaar.

Op zaterdag 2 juli organiseert Stichting Vilsteren Bruist voor de tweede maal drie landgoedwandelingen. Je hebt keuze uit verschillende afstanden: 8, 15 en 25 km. De routes leiden je door de lommerrijke bossen, stille natuurgebieden, weidse uiterwaarden, langs eeuwenoud cultuurlandschap met boerenerven en over uitgestrekte heidevelden. De routes zijn duidelijk bewegwijzerd met pijlen. Bij aanvang ontvang je een wandelboekje met een routeomschrijving en achtergrondinformatie.

Tijdens het wandelen tref je diverse horecapunten waar je kunt uitrusten, een kop koffie kunt drinken of even een bezoek aan het toilet kunt brengen. Bij terugkomst kun je een bezoek brengen aan het evenement Vilsteren Bruist!. Lekker bijkomen, de benen hoog en genieten van alle gezelligheid. Er is toneel, een rommelmarkt en een buitenfair met kunst, ambachten, buitenleven en streekproducten uitgestald op marktkramen.

Enthousiast geworden en krijg je al wandelkriebels? Let op: voor de Landgoedwandeltocht geldt een maximum capaciteit. Wees op tijd met inschrijven, want vol = vol. Vanaf 1 mei 2022, 10.00u is er mogelijkheid om je online in te schrijven Meer informatie over het inschrijven vind je op www.vilsterenbruist.nl.

Startlocatie: feesttent op de ‘Tip’, nabij Vilsterseweg 12 te Vilsteren
Parkeren: rondom de kern van Vilsteren
Prijs: 5,- per deelnemer
Op vertoon van uw wandelpas krijgt u 1,- korting
Honden toegestaan, mits aangelijnd

De opbrengsten van de Landgoedwandeltocht wordt besteed aan de leefbaarheid van ons mooie dorp Vilsteren! We heten je van harte welkom en wensen je een prachtige wandeltocht toe!

Stichting Vilsteren Bruist
Landgoedwandeltocht www.vilsterenbruist.nl.

Deelname aan de Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht is bij voorkeur via online inschrijven. Wil je je aanmelden, klik dan op de groene button met het pijltje ‘Inschrijven’.

De online inschrijving gaat 1 mei 2022 om 10:00 uur open en inschrijven kan tot 2 juli 2022 12:00 uur.
Inschrijven

Afstanden
8km 10:00-12:00 uur
15km 09:00-12:00 uur
25km 08:00-10:00 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
Voorinschr
AED
Bepijld
EHBO
Rust
Onverhard
Routebeschr.
Korting
Honden
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting