Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

9e Weidselandwandeltocht

Datum
zaterdag, 20 augustus 2022
Locatie
dorpshuis Ten Boer
Organisatie
Stichting Sportweek Gemeente Ten Boer
Een wandeltocht voor het hele gezin met keuze uit drie afstanden die elkaar grotendeels overlappen. Fraaie routes door het Weidse Groningerland met onderweg tenminste twee verzorgingsposten (met toiletgelegenheid) waar de organisatie u een kopje koffie/thee aanbied. Dit jaar lopen de wandelaars via Garmerwolde en Thesinge, Sint Annen, Stedum en Lellens. Dit zijn leuke authentieke Groningse dorpen die de sfeer van rust en ruimte uitstralen. Daarnaast zijn er onderweg nog een paar punten waar u wordt getrakteerd op een versnapering door de organisatie. Ideaal als voorbereiding op de Tocht om de Noord of om na de vakantie weer in het ritme te komen.

Deelnemen aan de Weidselandwandeltocht? Dat kan! Schrijf je dan hier in via de groene pijl Inschrijven. De online inschrijving staat open en is mogelijk tot en met 19 augustus 20:00 uur. De kosten bedragen € 10,- per deelnemer, een KWbN-lid betaalt € 9,-. Kinderen t/m 16 jaar betalen € 5,- per persoon.

LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Inschrijven

Afstanden
15km 09:00-10:00 uur
25km 08:30-09:00 uur
35km 08:00-08:30 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
AED
Rust
Verhard
Voorinschr
Korting
Honden
Beloningen
Herinnering

Extra informatie

Er zijn onderweg EHBO’ers beschikbaar. Bij de start-/finishlocatie is voldoende parkeergelegenheid en ook met het OV (Qbuzz lijn 6, halte Ten Boer, Dijkshorn) is deze goed bereikbaar. Naast de locatie ligt het openluchtbad. Desgewenst kunt u na afloop nog een verfrissende duik nemen; het bad is op zaterdag tot 17.00 uur geopend. Iedere deelnemer ontvangst bij de finish een attentie.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting