Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht

Datum
zaterdag, 01 juli 2023
Locatie
In de feesttent op de Tip (weiland voor de kerk)
Organisatie
Stichting Vilsteren Bruist!
Een prachtige wandeltocht lopen én naderhand nog even genieten van een verfrissend drankje op het gezellige evenement Vilsteren Bruist? Dat klinkt als muziek in de oren! Er zijn voor deze 3e editie drie nieuwe wandelafstanden voor u uitgezet. De 8, 15 en de 25 kilometer.

De veelal onverharde routes leiden u soms met smalle verrassende paadjes door de prachtige bossen, de weidse uiterwaarden van de Vecht, en langs de oude akkers, essen en heidevelden. De routes doen meerdere landgoederen aan waaronder het zeer bijzondere en unieke Landgoeddorp Vilsteren, Landgoed Hessum en Landgoed Rechteren. De routes zijn te bewandelen aan de hand van genummerde routepijlen die corresponderen met een duidelijke routeplattegrond.

Afstanden en starttijden
8 kilometer: starten tussen 10.00 uur en 12.00 uur.
15 kilometer: starten tussen 09.00 uur en 12.00 uur.
25 kilometer: starten tussen 08.00 uur en 10.00 uur.

De wandelroutes zijn bepijld én u ontvangt een wandelboekje, inclusief een duidelijke routeplattegrond met achtergrondinformatie over alle bijzondere plekken/punten op Landgoed Vilsteren.

Start- en ontvangstbalie
In de feesttent op de Tip (weiland voor de kerk), Vilsterseweg 12 te Vilsteren.

Parkeren
Parkeren is mogelijk rondom de kern van Vilsteren. Volgt u de evenement verwijsborden van Vilsteren Bruist. Bij de diverse wegafsluitingen (vanwege het event Vilsteren Bruist) mag u doorrijden naar de kern Vilsteren om daar op aanwijzing van de verkeersregelaars te kunnen parkeren in de daarvoor aangewezen weilanden.

Inschrijven
Het is fijn wanneer u zich vooraf online wilt inschrijven zodat u verzekert bent van een wandelboekje. Dit kan op onze website www.vilsterenbruist.nl onder heb kopje 'landgoedwandeltocht'. U mag zich natuurlijk ook op de dag zelf inschrijven bij de startbalie, maar dan kan het zo zijn dat de officiële wandelboekjes met extra gebiedskennis niet voldoende op voorraad zijn. In dat geval krijgt u alleen een duidelijke routeplattegrond van ons mee.

Kosten
De kosten zijn 6,- euro per persoon. Dit is inclusief het wandelboekje en gratis toegang tot het evenement Vilsteren Bruist. Op vertoon van uw digitale KWbN wandelpas krijgt u natuurlijk 1,- korting.

Honden
Honden zijn toegestaan mits deze zijn aangelijnd.

Afstanden
8,0km 10:00-12:00 uur
15,0km 09:00-12:00 uur
25,0km 08:00-10:00 uur
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Honden, mits aangelijnd
Korting
Onverhard
Rust
Voorinschr
Beloningen
Stempel
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting